Zdravim , tak som kupil Audio Technica M40X a maju fakt dobry zvuk ale len ked si hudbu pustam z telefonu (Samsung)
onboard zvukovka na MSI Z97 PC mate mi dava docela lacny zvuk - low bassy a troska nekvalitnejsie vysky / midy.
Zvukovku mam nejaku Creative Audigy- ide uplne pecka v pohode, no ked hram hru, tak pocujem static zvuk - akokeby zvuk z PC asi kvoli grafickej karte.... Cital som, ze to moze byt interferencia na PCI buse, zevraj by nemali sharovat rovnaku IRQ frekvenciu - no v BIOSE som nenasiel ziadne nastavenie na to.
Ako je teda mozne ze na MOBILE mi to ide OVELA OVELA lepsie aj s vyssim basom, nez na PC integrovanej zvukovke na MBU?! Preto dajte nejake standardne nastavenia, ako sa normalne pouzivaju, lebo "hádať" v realtek driveroch sa mi nechce...
Ake su uplne standardne nastavenia pre zvukovu kartu?
Re: Ake su uplne standardne nastavenia pre zvukovu kartu?
Aké štandardné nastavenia? Vypnutý ekvalizér a všetky efekty, to sú "štandardné" nastavenia.
Máš aj na telefóne vypnuté všetky efekty?
Máš aj na telefóne vypnuté všetky efekty?
Spoiler: ukázať
Hej,
a mam tuto zvukovku
uplne iny je na PC bass(aj na integrovanej karte) + na razer megalodone to je uplne iny zvuk tiez....
Pokial sa hram s tym basom v nastaveniach a tremble v nastaveniach tak so to k tomu blizi
ale zvuk je fakt uplne neporovnatelny na tych razer megalodonoch...
myslite ze ma vyznam upgradnut na razer znova? ze vratim tie audio technica sluchadla?
a mam tuto zvukovku
uplne iny je na PC bass(aj na integrovanej karte) + na razer megalodone to je uplne iny zvuk tiez....
Pokial sa hram s tym basom v nastaveniach a tremble v nastaveniach tak so to k tomu blizi
ale zvuk je fakt uplne neporovnatelny na tych razer megalodonoch...
myslite ze ma vyznam upgradnut na razer znova? ze vratim tie audio technica sluchadla?
No tak to by ma zaujímalo čo ty vlastne berieš za kvalitný zvuk... Ale vernosť ale kritériom asi nebude.
Spoiler: ukázať