Notebook na hraní
Notebook na hraní
Zdravím, rád bych se zeptal na Váš názor ohledně téhle mašiny, dá-li se tak nazvat.
Měl by sloužit nejen na kancelářské věci, ale taky i na hraní her, jako je WoT, LoL, Diablo apod.
Rád bych to rozjel s co největší plynulostí a na co největší detaily, samozřejmě.
Zajímalo by mě, jestli je toto dobrá volba.
Pokud byste měli něco jinýho, tak klidně pošlete, ale cena do 19 000,- Kč na českém E-shopu, díky moc.
http://www.czc.cz/toshiba-satellite-l50 ... 50/produkt
Měl by sloužit nejen na kancelářské věci, ale taky i na hraní her, jako je WoT, LoL, Diablo apod.
Rád bych to rozjel s co největší plynulostí a na co největší detaily, samozřejmě.
Zajímalo by mě, jestli je toto dobrá volba.
Pokud byste měli něco jinýho, tak klidně pošlete, ale cena do 19 000,- Kč na českém E-shopu, díky moc.
http://www.czc.cz/toshiba-satellite-l50 ... 50/produkt
Re: Notebook na hraní
volit medzi Toshiba a Acer, tak je volba jasna v prospech Toshiby..
Na tebou zmienene hry bude stacit aj 740M.. samozrejme 850M bude vykonnejsia... Avsak Acer ma U-ckovy procesor a v tych nemam nejako doveru.
Na tebou zmienene hry bude stacit aj 740M.. samozrejme 850M bude vykonnejsia... Avsak Acer ma U-ckovy procesor a v tych nemam nejako doveru.
Spoiler: ukázať
Takže myslíš, že ta Toshiba nebude zlá? Co jsem koukal, tak cena/výkon by to mělo být ok, jeden z těch lepších strojů, ale chci se zeptat, jestli ta 4 jádrová i7 nebude zbytečně moc na tyhle věci, obvykle mám zapnutý tak Tsko, WinAmp, dejme tomu WoT a to je asi všechno.
Jo a ještě jedna věc, kdybych chtěl nedej bože streamovat, co by to nejvíc žralo, myslím jakou část pc, podle mě by to byl ten procák asi ne, kterej by na to měl stačit si troufnu říct nebo se mílím?
Jo a ještě jedna věc, kdybych chtěl nedej bože streamovat, co by to nejvíc žralo, myslím jakou část pc, podle mě by to byl ten procák asi ne, kterej by na to měl stačit si troufnu říct nebo se mílím?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
čo je z U procesormi?CageJ napísal:volit medzi Toshiba a Acer, tak je volba jasna v prospech Toshiby..
vypisujete zase ako by v tých NB bola 980GTX v SLI

btw ideálne 840M je o dosť výkonejšia ako 740M a daleko menej hreje
a popravde na hry ideálne tú 850M , pokiaľ tam neni atom bude to OK
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Len nezabúdaj, že sa tu hovorí o hrách, ktoré nie sú nejako graficky náročné, mladá hráva LoLko na integrovanej GK, síce na slabých detailoch, ale je spokojná.
Osobne by som šiel asi do Toshiby.
Ja hrávam LoLko na grafiek 630m a na stredných detailoch mám 60+ fps, popritom na druhom monitore spustený nejaký stream / serial / film a v pohode.
Osobne by som šiel asi do Toshiby.
Ja hrávam LoLko na grafiek 630m a na stredných detailoch mám 60+ fps, popritom na druhom monitore spustený nejaký stream / serial / film a v pohode.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
a?
to cpu má výkonu dosť a hlavne turbo cez 2.5GHz čo pri WoT a Lol takmer isto pôjde na full
mám niečo podobné v NB a prakticky stále to ide na 3GHz
na tej i7q často 3GHz neuvidí , bez podložky je takmer isté ešte aj trotlenie tak na 2,2GHz možno aj menej
to cpu má výkonu dosť a hlavne turbo cez 2.5GHz čo pri WoT a Lol takmer isto pôjde na full
mám niečo podobné v NB a prakticky stále to ide na 3GHz

na tej i7q často 3GHz neuvidí , bez podložky je takmer isté ešte aj trotlenie tak na 2,2GHz možno aj menej
Naposledy upravil/-a dexterav v Pi 19. Dec, 2014, 16:56, upravené celkom 1 krát.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Nenarážal som na CPU, ale na GPU. Čo sa CPU týka, to by som sa vôbec nebál toho Učka, má ho tak isto mladá v noťase
Zhrnutie: aj jeden aj druhý splní požiadavky, neviem ale garantovať, že ti pôjde všetko na naj detaily, ale to je asi ideálne odskúšať.

Zhrnutie: aj jeden aj druhý splní požiadavky, neviem ale garantovať, že ti pôjde všetko na naj detaily, ale to je asi ideálne odskúšať.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
aha , mno aj tak platí čo som napísal
hlavne tá 840 je oveľa lepšia ako 740, aj ked osobne by som nič slabšie ako 850m do herného NB nedával
hlavne tá 840 je oveľa lepšia ako 740, aj ked osobne by som nič slabšie ako 850m do herného NB nedával
Takže říkáte, že tou Toshibou nic nezkazím a ta i7 bude jedině + a ta slabší grafika mi nebude vadit při těchto hrách, je to tak? Nebo myslíte, že by bylo lepší investovat spíše do lepší grafiky na úkor slabšího procesoru, např.
http://www.czc.cz/acer-aspire-e15-e5-57 ... 44/produkt
http://www.czc.cz/acer-aspire-e15-e5-57 ... 44/produkt
Dexter,
840M ma 64bit zbernicu..
GT740M sa vyrabali aj so 128bit.
840M je rychlejsia o takych 25% len oproti 740M/64bit.. ale suhlasim
P.S. ja hram lolko na 7610M FHD/HIGH/60FPS
WoT potrebuje VYKONNY CPU.
840M ma 64bit zbernicu..
GT740M sa vyrabali aj so 128bit.
840M je rychlejsia o takych 25% len oproti 740M/64bit.. ale suhlasim