Čaute dnes som na nete videl PC skrinku z dreva.Tak ma napadlo že si chem takú skrinku zostavit(nieco male co sa zmestí na stôl)Mám napad s dvoma 120mm ventilátormy na spodku(intake) a na vrchu dalsie 2 ale outtake.
Len je jedna otázka je to bezpečne to drevo ???
Tak predbežný návrh je hotový no aspon mám rozmery
Výška 25
Hlbka 30
šírka 30
Už to mám na výkrese,a inak k tým fanom stačil by 1xNanoxia Deep Silence 140mm v predu+Spire DC 140mm vzadu aby bol neaký airflow
Dík
zdroj som vymislel tak že bude na vrchu bedne ale s tým že nebude fanom otočený do bedne ale hore kde bude diera na čersvý vduch sa mozrejme z mriežkov
a inak dá sa toto požit ako zapínanie PC http://www.tichepc.sk/Phobya-vandalism- ... =001017014 však ??
Naposledy upravil/-a Tracer v Po 05. Jan, 2015, 00:44, upravené celkom 1 krát.
tak ak ho chces mat hore tak ho praveze otoc vetrakom dnu, bude ti odsavat teply vzduch z debne ktory stupa hore. Resp nacrtni ako to cele planujes, lepsie sa odraza od obrazku
tvoja zostava nema moc velky prikon. tak ono by bolo najlepsi spravit tak ten zdroj aby nasaval vzduch zo "zeme" tj aby nebol hore .. musis furt pamatat na to ze teply vzduch stupa hore .. pockame na ten plan a bude sa lepsie dumat
To tlacidlo mozes kludne dat na zapinanie PC, tiez som mal take ale s ledkou http://www.tichepc.sk/DimasTech-Push-Bu ... =001017014
A konstrukciu si si ako vymyslel? Cim to chces spajat? Budes robit aj nejaku nosnu kostru napr. z hlinikovych profilov? Co za drevo a akej hrubky chces pouzit?
poriadne si to aj cenovo navrhni, či nakoniec nezistíš, že lacnejšie ťa vyjde skrinka z obchodu
lebo ja by som použil masív a podobne
nezabudni, že treba vedieť normalizované rozmery pre rozteč dier pre MB, rovnako to správne dopasovať k výrezu vzadu pre PCI sloty...nie je to tak jednoduché, ako to môže vyzerať na prvý pohľad + tá babračka
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305