Zdravim.
Potrebujem poradit zo skrinou pre tieto komponenty.
MB: Asus M5A97 R2.0
CPU: AMD FX 6300
GPU: zatial Radeon 4650, neskor nieco zo strednej triedy do 200 eur
HDD: 500 GB Western Digital Blue (presny model teraz neviem), chcem pridat este SSD a min. 1 HDD
RAM: Corsair Vengeance 4 GB 1600 MHz CL 9 (tie vysoke )
PSU: Seasonic S12II 620 W
Ked budu peniaze, chcem kupit aj chladic na CPU. Teraz tam je SilentiumPC Spartan. Neviem, ci to mozeme riesit tu, alebo si mam zalozit osobitnu temu.
Od skrine cakam, ze nebude derava ako sito ale dokaze uchladit moju zostavu. Nejake extra ticho nepotrebujem. Ocenil by som prachove filtre na in-take poziciach. A aspon 1 USB 3.0 na predom paneli.
Asi to bude musiet byt tower vzhladom na cenu. Aj ked najviac by som chcel kocku, tak Corsair Carbide Air 540 a Cooltek W2 su mimo rozpocet bohuzial.
Co sa tyka dizajnu, tak sa mi pacia jednoduche aj vyraznejsie skrinky. Ale nie taky army styl ako Cooler Master HAF 912.
Favoriti:
Nanoxia Deep Silence 3. - podla vsetkeho kvalitne ventilatory v baleni
Cooltek Antiphon - krajsia ako Nanoxia, ale podla recenzie ma malo miesta medzi MB tray a bocnicou (neviem ci tam napratam zvysnu kabelaz)
NZXT Source 340 - dizajn pre mna top z tohto vyberu. Oproti ostatnym ma len 2 ventilatory v baleni (netusim, ci to bude stacit). DVD ROM by mi nechybala (poriesil by som externou), ale 5.25 " pozicie by sa mozno zisli, ak by som chcel stisovat HDD. (urcite vsak na tom netrvam).
Nebranim sa ani bazaru. Takze ak mate nieco na predaj, kludne piste ponuky.
Sorry za dlhy post.
Vhodna skrinka okolo 70 eur
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 00:32
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Re: Vhodna skrinka okolo 70 eur
felipe25: On bazar nevidi
Predava R4 za 65€ co by tiez nebola zla volba.
Ak sa ti cooltek paci viac ako nanoxia tak ju ber. S tou kabelazou ked sa popasujes tak by to nemal byt problem.
Nanoxia je kvalitne urobena skrinka z dobrymi ventilatormi v podstate bez dalsich investicii a keby slo o mna beriem tu ale to som ja.
Pri nzxt tie 2 ventilatory budu stacit popripade casom dokupis dalsi, akurat neviem kedze je viacmenej konstruovana pre vodne chladenie ci ma pre teba nejaky vyznam.
Predava R4 za 65€ co by tiez nebola zla volba.
Ak sa ti cooltek paci viac ako nanoxia tak ju ber. S tou kabelazou ked sa popasujes tak by to nemal byt problem.
Nanoxia je kvalitne urobena skrinka z dobrymi ventilatormi v podstate bez dalsich investicii a keby slo o mna beriem tu ale to som ja.
Pri nzxt tie 2 ventilatory budu stacit popripade casom dokupis dalsi, akurat neviem kedze je viacmenej konstruovana pre vodne chladenie ci ma pre teba nejaky vyznam.
Pri Cooltek Antiphon mozem potvrdit tvrdenie, ze toho miesta medzi MB tray a bocnicou neni veru moc. Ale neni to nic strasne, ked sa s tym pohras zvladnes to.
Osobne som tiez za Nanoxiu
Osobne som tiez za Nanoxiu
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 00:32
Ta Define R4 ma tiez laka. Oproti Nanoxii tam budu asi trosku opotrebovane ventilatory (to len hadam).
Na vodne chladenie sa moja penazenka velmi nechysta zatial. A keby hej, tak by som to uz asi dal do nejakej inej skrine. Ale inak je NZXT naozaj krasna.
Cooltek asi vylucim. Az tolko skusenosti s cable managementom nemam, takze zacnem niecim jednoduchsim.
Dakujem zatial za reakcie. Mate este nejake navrhy?
Edit: este mi napadlo. S tym bazarom to je asi proti pravidlam, ze? Nemam to vymazat?
Na vodne chladenie sa moja penazenka velmi nechysta zatial. A keby hej, tak by som to uz asi dal do nejakej inej skrine. Ale inak je NZXT naozaj krasna.
Cooltek asi vylucim. Az tolko skusenosti s cable managementom nemam, takze zacnem niecim jednoduchsim.
Dakujem zatial za reakcie. Mate este nejake navrhy?
Edit: este mi napadlo. S tym bazarom to je asi proti pravidlam, ze? Nemam to vymazat?