Huawei Honor 6 vs Mate 7 vs Xiaomi MI3 vs OPO64
Huawei Honor 6 vs Mate 7 vs Xiaomi MI3 vs OPO64
Cafte
kedze sa mi v jednu dobu zmrsili a pokakali oba moje mobily tak budem v kratkej dobe musiet vyriesit novy.
viacmenej sa rozhodujem medzi tymi co som napisal v nadpise
ceny su podobne
Honor 6 v alze za 329
Mate 7 cez mojho dodavatela za cca 340 (bojim sa ci to uz nebude moc velke)
Mi3 16GB cez agem za cca 290 (absencia SD kariet hmmm)
OPO64 cez nich za 349USD+postovne (rocna zaruka kdesi neviem kde ..., dnesna cena USD teda nic moc)
uz som bol celkom rozhodnuty pre Mate 7 ale v poslednej dobe trocha vaham
skuste povedat nejake nazory
doteraz som mal Huawei Honor 2 pripadne chvilu cinsku kopiu Samsung S5
EDIT: dneska by som uz asi nemal pozerat mobily lebo ked tak rozmyslam tak by mi asi stacil aj Honor 3c co stoji 140 eur
kedze sa mi v jednu dobu zmrsili a pokakali oba moje mobily tak budem v kratkej dobe musiet vyriesit novy.
viacmenej sa rozhodujem medzi tymi co som napisal v nadpise
ceny su podobne
Honor 6 v alze za 329
Mate 7 cez mojho dodavatela za cca 340 (bojim sa ci to uz nebude moc velke)
Mi3 16GB cez agem za cca 290 (absencia SD kariet hmmm)
OPO64 cez nich za 349USD+postovne (rocna zaruka kdesi neviem kde ..., dnesna cena USD teda nic moc)
uz som bol celkom rozhodnuty pre Mate 7 ale v poslednej dobe trocha vaham
skuste povedat nejake nazory
doteraz som mal Huawei Honor 2 pripadne chvilu cinsku kopiu Samsung S5
EDIT: dneska by som uz asi nemal pozerat mobily lebo ked tak rozmyslam tak by mi asi stacil aj Honor 3c co stoji 140 eur
Spoiler: ukázať
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Re: Huawei Honor 6 vs Mate 7 vs Xiaomi MI3 vs OPO64
Preco nie priamo z ciny? Na mi3 usetris dost penazi ak ti to nestopnu. Pozri www.ibuygou.com . Oneplus je tiez dobra volba, zalezi co od mobilu chces.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
To si pis, ja som to tiez tak zhodnotil, objednal, kupil a som spokojny. (este -8e kupon, +za 7euro nillkin sklo a 6eur case)EDIT: dneska by som uz asi nemal pozerat mobily lebo ked tak rozmyslam tak by mi asi stacil aj Honor 3c co stoji 140 eur
Naposledy upravil/-a LordKJ v Pi 09. Jan, 2015, 14:21, upravené celkom 1 krát.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
no neviem ci na tom usetrim az tolko vela, ked to kupim z ciny tak 1 rok zaruka, ked u nas tak 2 roky
za nejakch 25 eur navyse to nie je zle
kde si kupil?LordKJ napísal:To si pis, ja som to tiez tak zhodnotil, objednal, kupil a som spokojny. (este -8e kupon, +za 7euro nillkin sklo a 6eur case)EDIT: dneska by som uz asi nemal pozerat mobily lebo ked tak rozmyslam tak by mi asi stacil aj Honor 3c co stoji 140 eur
-
- Sponzor fóra gold
na alze
Bolo to tak, ze som chcel objednavat uz pred vianocami, ale nejak som sa nerozhodol, tak cez vianoce nebol nikde na sklade, a teraz pondelok mali v alze 80kusov ktore sa za 2 dni rozpredali znova
Momentalne je len biely:
https://www.mall.sk/mobilne-telefony/ho ... y?v=721805
Predavaju sa jak rozky, aj shoppie mal na sklade
Bolo to tak, ze som chcel objednavat uz pred vianocami, ale nejak som sa nerozhodol, tak cez vianoce nebol nikde na sklade, a teraz pondelok mali v alze 80kusov ktore sa za 2 dni rozpredali znova
Momentalne je len biely:
https://www.mall.sk/mobilne-telefony/ho ... y?v=721805
Predavaju sa jak rozky, aj shoppie mal na sklade
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
nj to som cital, lebo teraz pozeram ze na dodavku 14 dni
tak pripadne skus zhodnotit pripadne ak si nasiel nejake nedostatky
honor 3c je skoro to iste ako honor 2 akurat o 0,5" vacsi displej, rozlisko rovnake, a hlavne 2GB ram co mi na mojom mrte chybalo
biely by som bral len on je biely len zozadu co je skoda, chcel by som cely biely
tak pripadne skus zhodnotit pripadne ak si nasiel nejake nedostatky
honor 3c je skoro to iste ako honor 2 akurat o 0,5" vacsi displej, rozlisko rovnake, a hlavne 2GB ram co mi na mojom mrte chybalo
biely by som bral len on je biely len zozadu co je skoda, chcel by som cely biely
-
- Sponzor fóra gold
Tak mam ho len druhy den, ale zatial mozem zhodnotit:
- je dostatocne svizny FB, browser, google now ide vsetko uplne v pohode, trhanie som tam videl len ked som nieco robil pocas toho jak sa updatoval inak fakt super
- dual sim standby, funguje v pohode, 1 simka je na 3G net druha len GPRS.
- je tam sice mediatek, ale vsetci su ohromeni, ze GPS ide bez problemov (teraz som bol na balkone - fix za 10sekund), asi huawei poriesil antenu nejak
- je to solidny plastak, pozries na to a je 'vidiet' cenovku, resp. citit, zadok je leskly ale fajn, nic nevrzga ani tak
- baterku zhodnotit este neviem, prisiel som zo skoly a mam cca 70%
- jedine co mi fakt vadi (resp. asi uz ani nevadi) je to, ze nema podsvietene tie tlacidla dole, uz som si zvykol teda nestalo sa mi, ze by som tukol zle ale proste je to nezvyk
- led diodka ma asi len 2 farby (zelenu, oranzovu) - tu si niesom isty, nezvyk na gNexuse som mal RGB
- displej je super, ale ta cierna... (prechadzal som z amoledu ber ohlad)
- resp. displej nie je az tak super, lebo nema ziadne ochranne sklo (tak pisu teda), a ani oleophobic vrstvu t.j. dost sa spini, ale preto som objednal rovno nillkin sklo ktore tuto vrstvu ma, teda toto beriem ako malu dan za tu cenu
Toz, za 140e neni o com
- je dostatocne svizny FB, browser, google now ide vsetko uplne v pohode, trhanie som tam videl len ked som nieco robil pocas toho jak sa updatoval inak fakt super
- dual sim standby, funguje v pohode, 1 simka je na 3G net druha len GPRS.
- je tam sice mediatek, ale vsetci su ohromeni, ze GPS ide bez problemov (teraz som bol na balkone - fix za 10sekund), asi huawei poriesil antenu nejak
- je to solidny plastak, pozries na to a je 'vidiet' cenovku, resp. citit, zadok je leskly ale fajn, nic nevrzga ani tak
- baterku zhodnotit este neviem, prisiel som zo skoly a mam cca 70%
- jedine co mi fakt vadi (resp. asi uz ani nevadi) je to, ze nema podsvietene tie tlacidla dole, uz som si zvykol teda nestalo sa mi, ze by som tukol zle ale proste je to nezvyk
- led diodka ma asi len 2 farby (zelenu, oranzovu) - tu si niesom isty, nezvyk na gNexuse som mal RGB
- displej je super, ale ta cierna... (prechadzal som z amoledu ber ohlad)
- resp. displej nie je az tak super, lebo nema ziadne ochranne sklo (tak pisu teda), a ani oleophobic vrstvu t.j. dost sa spini, ale preto som objednal rovno nillkin sklo ktore tuto vrstvu ma, teda toto beriem ako malu dan za tu cenu
Toz, za 140e neni o com
no dost veci mne asi odpadne kedze nepouzivam 3g internet a simku mam len jednu
GPS je dobre ked je rychle lebo to pouzivam
ked nevzrga tak mi nevadi je plastovy, predtym som mal aj tak nillkin plastovy cover
tlacitka no co uz ale ma to rovnake rozlozenie ako som mal predtym na HH2 tak to uz mam asi v ruke naucene
jedine co je trocha minus pre mne ze nema ziadne lepsie sklo cize asi nejake tempered glass bude treba keby som kupoval
GPS je dobre ked je rychle lebo to pouzivam
ked nevzrga tak mi nevadi je plastovy, predtym som mal aj tak nillkin plastovy cover
tlacitka no co uz ale ma to rovnake rozlozenie ako som mal predtym na HH2 tak to uz mam asi v ruke naucene
jedine co je trocha minus pre mne ze nema ziadne lepsie sklo cize asi nejake tempered glass bude treba keby som kupoval
-
- Sponzor fóra gold
jop, jedine stastie, ze back je nalavo inak by som asi velmi nadavaltlacitka no co uz ale ma to rovnake rozlozenie ako som mal predtym na HH2 tak to uz mam asi v ruke naucene
ano, mam objednanejedine co je trocha minus pre mne ze nema ziadne lepsie sklo cize asi nejake tempered glass bude treba keby som kupoval
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Anti ... 1519624818
na nillkin pocuvam len dobre veci tak dufajme no , ale to je nejakych 6-7eur navyse, co je furt v pohode, su aj lacnejsie skla, ale tak som povedal, ze ked setrim na telefone tak zoberiem 'znackove' sklo
aaa neda sa vypnut zvuk kamery:
https://www.facebook.com/huaweidevice/p ... 1369367542
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Ja som zratal 35(aj so shippom). Ale je pravda, ze zdrazel. Ja som bral pod 240 aj so shippom.scarinko napísal:no neviem ci na tom usetrim az tolko vela, ked to kupim z ciny tak 1 rok zaruka, ked u nas tak 2 roky
Ak ti samozrejme staci aj nieco slabsie tak kludne ber nieco slabsie. Redmi 1s/2 su tiez dobre aj ked 2 ma vysoko cenu za to, ze je novinka.
Sklo urcite nillkin-> uz som na rozne telefony pokupil aspon 5 vsetko super. Moje prve zvladlo pad harddisku na displej z pol metra musel som ho vymenit, ale po nim bolo vsetko ako nove
-
- Sponzor fóra gold
Po redmi by som sa obzeral jedine ak by som chcel snapdragon/4G... 1gb ram je maaalo.
nooo a teraz som prisiel na dolezitu otazku a tou je mutitouch a podpora
pouzivam dost casto teamviewer a potrebujem vediet ci funguje scrollovanie (dva prsty naraz vedla seba + tahanie dole/hore )
na honor2 to islo, na cinskej S5 nie
pouzivam dost casto teamviewer a potrebujem vediet ci funguje scrollovanie (dva prsty naraz vedla seba + tahanie dole/hore )
na honor2 to islo, na cinskej S5 nie
-
- Sponzor fóra gold
Video seka lebo nahravanie obmedzene na 8fps
objednal som 3c tak dufam ze ma nesklame - podla alzy maju 15.1. prist na sklad tak uvidime ci sa cez vikend budem hrat s mobilom