Caute,
uz dlhsiu dobu mam spominanu klavesnicu a vsetko je OK, len by som to rad pripojil cez PS2, no po pripojeni klavesnica nereaguje vobec.. pricom niekde som cital, ze by nemal byt problem aby klavesnica fungovala aj cez PS2. moze byt chyba v ebay redukcii alebo to klavesnica nevie rozdychat cez PS2 ?
CoolerMaster Storm Quickfire TK - PS2
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Re: CoolerMaster Storm Quickfire TK - PS2
Ani ja neviem rozbehat 6gv2 cez ps2. Cez tu originalnu co bola v baleni redukciu.
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
tak CM je skupy, k tejto "lowcost" verzii PS2 redukciu ani nedavaju, no len nejako nechapem preco pisu, ze funguje aj cez PS2 ked sa mi ju nedari rozbehat, v podstate ani podsvietenie neblikne cize je uplne mrtva..
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
ano, jeden USB navyse (zial, naozaj mi jeden chyba ) ale aj zobudzanie PC pomocou PS/2 kedze v biose sa to zapnut da, no nemam cim zobudit
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
no v podstate aj kvoli tomu, aj ked mne akosi tych 6 klaves staci
inak ja by som mal mat prepinatelne 6/N ale akosi mi to nefunguje vsetko ostatne cez FN prepinat viem, ovladace/utility ku CM TK niesu ziadne
inak ja by som mal mat prepinatelne 6/N ale akosi mi to nefunguje vsetko ostatne cez FN prepinat viem, ovladace/utility ku CM TK niesu ziadne
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
tak ja som dnes uspesne prepol klavesnicu do Nkro nikde v navode som si to nevsimol, no dnes nahodou na youtube som pozeral, ze je na to specialna kombinacia klaves a uz to ide, nainstalovala sa druha klavesnica ..akurat to PS2 by mi bolo teda uzitocne aj na ine veci ako Nkro :/