Problem s ABIT IS7-E
Problem s ABIT IS7-E
Mam problem s doskou ABIT AS7-E.Vsetko je v poriadku az kym nenainstalujem ovladace od grafickej karty.Vtedy sa sama restartuje alebo zmrzne.Robi to s tromi rozdielnymi grafickymi.Cim to moze byt? Diky za pomoc.
Re: Problem s ABIT IS7-E
...robi to aj s roznymi verziami ovladacov?Brblosko napísal:Mam problem s doskou ABIT AS7-E.Vsetko je v poriadku az kym nenainstalujem ovladace od grafickej karty.Vtedy sa sama restartuje alebo zmrzne.Robi to s tromi rozdielnymi grafickymi.Cim to moze byt? Diky za pomoc.
...bios up to date?
...=>reklamacia dosky!
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Re: Problem s ABIT IS7-E
To je nova doska? Ak nie robila to aj predtym?Brblosko napísal:Mam problem s doskou ABIT AS7-E.Vsetko je v poriadku az kym nenainstalujem ovladace od grafickej karty.Vtedy sa sama restartuje alebo zmrzne.Robi to s tromi rozdielnymi grafickymi.Cim to moze byt? Diky za pomoc.
Spoiler: ukázať
Kamaratovi robila hento MSI.A nielen hento ale aj RAM mu raz za 3 dni nechcela brat, musel to resetovat takisto ako aj IDE mu niekedy nebralo disky, a grafiky mali priserne maly vykon a cca po 5÷15min hrania mu ramrzol cely PC. Vystriedal natom 4grafiky od GF MX440 64MB po R9800XT
Vyreklamoval to a kupil si nejaku Asusku a ide v pohode.
...Takze skus reklamovat.
Vyreklamoval to a kupil si nejaku Asusku a ide v pohode.
...Takze skus reklamovat.
Caute,
diky za odpovede,ale je to vyriesene.Je to nova doska.Bol som ju reklamovat a so servisakmi(kamosmi) sme sa s nou bavili skoro cele odpoludnie.Vysledok:neznasa sa so vsetkymi SAPPHIRE RADEONMI(Od 9200SE az po 9800XT)!!Vyskusali sme vsetky ovladace a asi 25 grafik.Teraz mam nVIDIU a uplne fpohode,nic nemrzne, nic nepada.Stretol sa niekto z vas s niecim takym???Ja este nie....Diky moc za rady
diky za odpovede,ale je to vyriesene.Je to nova doska.Bol som ju reklamovat a so servisakmi(kamosmi) sme sa s nou bavili skoro cele odpoludnie.Vysledok:neznasa sa so vsetkymi SAPPHIRE RADEONMI(Od 9200SE az po 9800XT)!!Vyskusali sme vsetky ovladace a asi 25 grafik.Teraz mam nVIDIU a uplne fpohode,nic nemrzne, nic nepada.Stretol sa niekto z vas s niecim takym???Ja este nie....Diky moc za rady