OK, pozrem to. Kazdopadne cely audiosystem hra horsie ako to, co mam vo fabii so standardnymi reprakmi dodavanych v Juniorke.
Tu, ked zapnem zapalovanie do 1. polohy, ide mi z hornych reprakov (ako je stredove svetielko) pekny sum. Zadne repraky, ktore chcem repasovat / vymenit dunia len pri basovejsich pesnickach a to bassy som dal uz clekom nizko.
Skusim aj ine radio, ze co to s tym spravi, ale len ako test, aby som vylucil / potvrdil chybu radia kvoli prednym hornym reprakom.
Edit: auto je peugeot 406 coupe, rok 1999 s JBL vybavou predfacelift. Ale len pre pripad, ze by to bolo treba vediet

.
Trochu OT, ale ma niekto skusenosti, ako napalit CD-R, aby to ten philips CD-player cital? Cita to zatial len originalne CD a napalene, len ak sa tomu chce. Skusal som aj rozne media: Dyson Golden, BenQ media, Verbatim Data live. Napaloval som roznymi rychlostami, v roznych softoch (infra recorder, CDburner XP, Nero). Ono si to cita, ako sa tomu zachce. CD Text to nepozna. Rozdiel medzi replikovanym a duplikovanym CD poznam. Nejake napady?