Nová pc case
Nová pc case
Ahojte.Potrebujem poradiť z case.Robil som si už aký taký prieskum.Najviac sa my pozdáva NZXT H440 Red,poprípade cm storm troper alebo corsair 760t.Case by mala biť čierna alebo čierno červená a potrebujem aby tam vošlo vodné chladenie corsair h110 a nech je dobre vetraná.Cena moc nerozhoduje.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Re: Nová pc case
Nad big tower om si neuvažoval?
Určite nie každému sa to hodí, ale ak cena extra nerozhoduje hlavne design a priestor tak bigtowery vedia ponuknuť viac (mne sa páčia oveľa viac, ale to je subjektivne)
Určite nie každému sa to hodí, ale ak cena extra nerozhoduje hlavne design a priestor tak bigtowery vedia ponuknuť viac (mne sa páčia oveľa viac, ale to je subjektivne)
niečo také by som bral, keby že kupujem novú case http://www.tichepc.sk/PHANTEKS-Enthoo-P ... rg1=001022
Spoiler: ukázať
[quote="SpQx"]Nad big tower om si neuvažoval?
Určite nie každému sa to hodí, ale ak cena extra nerozhoduje hlavne design a priestor tak bigtowery vedia ponuknuť viac (mne sa páčia oveľa viac, ale to je subjektivne)[/
Určite by big tower nebola zlá voľba.Vedel by si niečo poradiť tak aby bola tichá a dobre vetraná?
Určite nie každému sa to hodí, ale ak cena extra nerozhoduje hlavne design a priestor tak bigtowery vedia ponuknuť viac (mne sa páčia oveľa viac, ale to je subjektivne)[/
Určite by big tower nebola zlá voľba.Vedel by si niečo poradiť tak aby bola tichá a dobre vetraná?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
99ivko9 napísal:SpQx napísal:Nad big tower om si neuvažoval?
Ja som mal dobrú skúsenosť s CM storm menené ventilátory, robustný design veľa priestoru.
http://www.alza.sk/cm-storm-bigt-troope ... 281284.htm