dve virtuálne plochy a ich vzdialene ovládanie

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
xvalky
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 06. Máj, 2007, 08:00

dve virtuálne plochy a ich vzdialene ovládanie

Príspevok od používateľa xvalky »

pekne pozdravujem. (vopred sa ospravedlnujem za chyby a diakritiku, pisem z mobilu)
mam taky cudny problem, ktory neviem kam zaradit a ako spravne pomenovat. mam PC, na ktorom bezi nieco ako domaci server. kedze mi velmi nevychadza na dalsi stroj, musim to poriesit s tymto. predstavoval by som si to nejak takto:
PC bude cez hdmi napojene na TV a po jej zapnuti by som chcel aby tam bezalo XBMC (aby manzelka mohla detiskam pustat rozpravky...). no chcel by som aby tam bezali aj aplikacie ktore teraz ovladam cez teamviewer, (airstream, utorrent, browser, obcas optimik, sketchup) ale aby to fungovalo tak, ze ked som pripojeny cez teamviewer a nieco robim, tak aby manzelka nic z toho nemusela vidiet, ale aby po zapnuti TV tam bolo iba XBMC. nejde o utajenie ale o to, aby nemusela nic riesit.
uz som nieco hladal, ale teamviewer zrejme virtualne plochy nedokaze. a neviem ci na spustenie virtualneho pc nieje comp slaby. mam tam nejaky asus z350 , integrovane cpu...
existuje nejake fikane riesenie? chcel som rPI, ale musi to pockat.
viem ze nieco take dokaze chrome, ale potrebujem to ovladat z androidu a aby to nebolo prilis "kostrbate"
dik za akukolvek radu
Spoiler: ukázať
desktop: MB: Gigabyte 965P-DS3, CPU: Core 2 Duo E6600@3.06GHz, RAM: 4x1GB Kingston HyperX 800 CL4, VGA: Sparkle Calibre 8800GTS 640MB + AC Accelero Xtreme 8800, HDD: Samsung SP 320GB F1, 2x Samsung SP 1TB F1, PSU: Seasonic M12 500W, LCD: Samsung 226BW 22" Wide, SH-S223Q LS, Esi Juli@, Logitech G5, Logitech G11, QcK mini steelpad, Antec P182, 2x Noctua NF-S12-800, Noctua NH-U12F, 3x Silentmaxx HD-Silencer rev.2
netebook: Asus Eee PC 1000H

Návrat na "Programy a problémy s nimi"