mal som oba,ber iP6+ a ani nerozmyslaj! ja som mal G3 len tri mesiace a musel som ten telefon vymenit lebo mi totalne nevyhovoval.
(btw G3 som dal mame,stale ho customizujem,mal som tam hadam vsetko co sa dalo,no stale nechytacky na iP6+,tam je vyboda,ze tam upravovat nic nemusis,vsetko ide tak ako ma,jedine co ma este stve je to,ze nespravili vo Swype slovensky slovnik

potom uz bude navzdy ahoj android)
dovody:
G3: display je vazne vyborny,no telefon sa nenormalne hreje a ma dokonca funkciu ked ti nedovoli pustit jas naplno,kvoli prehriatiu,to ma dost otravovalo,telefon vyzera dost lacno a aj je tak citit v rukach,opticka stabilizacia je lepsia lebo ma 4k videa,pozeranie youtube v 1440p kvalite,fotky celkovo vyzeraju super,bateria klasika cize nic moc..
iP6+: display je super,ziadne prehrievanie som nespozoroval,luxusny design,ostatne telefony ti budu pri nom pripadat ako bakelitove ehm ehm,vyborne sa drzi,no ano,je velky ale tak s tym sa pocita,fotak je rovnako dobry ako pri G3 aj napriek mensiemu rozliseniu foti skoro totozne ako G3,videa len 1080p ale za to v 60 fps (opticka stabilizacia) a je to dost poznat,plynulost telefonu je neprekonatelna vdaka iOS8 a naj dovod je VYDRZ baterky! mne osobne po celom dni pouzivania,vecer,ked pridem do postele zostava cez 50%,vydrzou som vazne fascinovany,stacil by mi aj jeden den aby nepadal na hubu ale on vazne vydrzi aj dva dni,nabijacku pouzivam z iPadu,ktora ho nabije za 1,5h,normalna ho nabije tusim do 3h (z 0-100%)
iP6+ aplikacie kupene: Clear,Spotify,Tapatalk,nPlayer,Sygic a par na upravu fotiek HDR,plus hry like GTA pack a Angry birds (najlepsia hajzlova hra ever)