Ahojte.
Na Vianoce som dostal flashku ADATA S107 / 32GB.
Všetko išlo ako malo, spokojnosť, rýchlosti OK. Až pokiaľ som ho minulý týždeň nepripojil do kamarátovho laptopu (ASUS).
Keď som ho pripojil, signalizačná dióda blikala strašne pomaličky a windows nerozpoznal že by som vobec niečo pripojil. Tak som ho vytiahol a skúsil druhý port.. Zase to isté.. Tak som ho pripojil ku mne do laptopu (Lenovo G580) a na prvý krát to spravil aj mne, vytiahol som ho, zase pripojil a išiel zase v poriadku. V ten istý deň som prišiel ku ďalšiemu laptopu a zase to isté a takto sa to opakovali pri ďalších 2.. Tak som ho nechal tak...
Včera som ho pripojil ku mne zase do notebooku a pripojil sa, všetko išlo v pohode. Odpojil som ho, zase pripojil a už nešiel a zase len pomaličky blikala dióda, poprípade iba svieti, bez bliknutia.
Keď ho pripojím niekedy vyskočí inštalácia nového zariadenia - SM3267AB čo je zdá sa čip vo vnútri.
Skúšal som pogoogliť dačo, ale nejak som podobný problém nenašiel. Chcel som stiahnuť ADATA USB recovery ale nejak mi nechcelo zobrať výrobné číslo, čo je divné, kedže je kupovaný v obchode.
Dá sa to nejakým spôsobom oživiť, alebo poslať na RMA?
Vďaka za každú radu.
EDIT 13:44// Práve som ho pár krát odpojil a pripojil a zrazu ho načítalo..Zálohujem si z neho dáta nejaké, skúsim pustiť AV a potom format?