Chcel by som vas poprosit o zostavu pre kamarata,chcel by sa na tom hrat GTA V a CS:GO,nebude taktovat ,bude to cisto na hranie hier
preferuje Intel,AMD dakujem za rady
s tym že doska sa da "vymyslieť" aj lacnejšia ,
ale si v rozpočte a s touto budeš mať otvorene možnosti aj do buducna ...
ssd-čka ak by si našiel nejake eura navyše sa viac oplatia 240/256gb z pohladu cena/kapacita ...
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
dik za rady... bude to kupovat v cesku cize ratam asi czc alebo alza? ratam ze teraz v dohladnej dobe nebude niaka nova technologia cize mu poradim nech si tieto veci nahadze na alza.cz
960 urcite ano, nova moderna karta s min spotrebou a dostatocnym vykonom pre takmer vsetko vo fHD (samozrejme treba pocitat ze vyhladzovanie riadne uberie vykonu no ak sa bez neho zaobídeš zahráš si v pohode aj nové hry) MSI má tu 960 riadne natiahnutu na dlzku, Asus ponuka podstatne skladnejsie riesenie, no ta MSI absolutne netoci vrtulu mimo hier cize 0db Volil by som teda vyrobcu aj podla skrinky pre ktoru sa nakoniec rozhodnes
Chalani myslite ze treba pod to CPU taku drahu dosku
Skor by som presmeroval prachy do SSD (daky samsung ? tam mam dobru skusenost )
tak 83e za ATX dosku vybavenu Z97 čipsetom s pasivnym chladenim VRM mi nepride veľa ,
skor by som povedal že pri jej cene nema velmi vyznam uvažovať nad šetrenim do 10e a kupovať h97 ,
samozrejme ten procak pofacha aj na 40 eurovej mATX H81 doske s dvoma slotmi pre ram ,
ale nerad skladam take nevyvažene zostavy , hlavne ak sa mu vyvažena zostava v pohode zmesti do rozpočtu .
s ssd suhlasim čo som aj uviedol , ale nie na ukor toho aby tam daval 40 eurove dosky .
priplatiť cca 30e k celkovej sume by už koniec koncov nemal byť až taky problem .
crucial či samsung: ssdčka od oboch su dobre a spolahlive , modely od crucialu sa vačšinou daju najsť lacnejšie .
máš recht vlastne áno ta doska sa oplatí i keď som chcel poukázať že pod ten intel pokojne stačí čokoľvek. No ako píše kolega - keby si si troseno priplatil vyšlo by ti aj SSD s vyššou kapacitou.