Za tú cenu nič lepšie nenájdeš,Probook je kvalitný nb aj parametre má veľmi dobré.15,6" nb s SSD začínajú na cca 700€ a to sú verzie do 128Gb.Lepšie sa oplatí dokúpiť za 100€ 250Gb SSD a naklonovať.
Acer,Asus aj Lenovo za tú cenu budú mať možno lepšie parametre ale kvalitou konštrukcie ani vypracovaním sa tomu HP ani zďaleka nevyrovnajú.Probook možno porovnávať s Thinkpadom L a ten za tú cenu s takými parametrami nekúpiš.
Za tú cenu je hľadať kvalitu ťažšie.Flex je ideálny pre ženy,mal by byť dosť odolný,parametrami stačí na bežné veci.Posledný je už cez limit ale je to nový model,ktorý o dosť prekonáva staršiu verziu,odolný a aj parametre má fajn i3 cpu,FHD,konečne normálny touchpad aj dobrá výdrž baterky.
ste blazni davat FHD panely do 14tky ntb ... brat ma lenovo nejake s i5 kou 740m (ci 760m uz nwm) a ma samozrejeme FHD a to ma 15,6 aje to hrozne nepouzitelne
jasné mudrák...1366x768 je o ničom a FHD je príliš malé...samozrejme o možnosti si zmeniť rozlíšenie z FHD na 1600x900 čo je na 14tke super si ešte nepočul...