Swan - 4G INTERNET v1.0
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Swan - 4G INTERNET v1.0
Tak čo, objednal si už niekto na skúšku ? Ja si to dám na mesiac a uvidím ako to pofičí v Senci. Keďže 70% času strávim v robote BA je to celkom ekonomické riešenie. FUPko na 100GB dát hohužial na úkor obmedzeného P2P a youtube ...
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: Swan - 4G INTERNET v1.0
To je pravda, pre užívatelov dual sim LTE mobil ako stvorené .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Musis mat kartu v primarnom slote, tak by to mohlo fungovat.
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Je niekde detailnejsia mapa pokrytia v ramci konkrétnych miest? Toto z mobilmanie vyzera ako vtip. Keby som aj nasiel suradnice najblizsieho vysielaca, aky je cca dosah? Len som nasiel, ze "rychle" LTE (100Mbit) je tak 300m, "pomale" 10km (do 3Mbit).
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
dik... nasiel som "overenie dostupnosti", maju to tak salamunsky, takze kto to chce vyuzivat na konkretnom mieste, nech si sam vopred overi
UPOZORNENIE: Overte si prosím dostupnosť signálu našej mobilnej siete na všetkých miestach, v ktorých máte záujem Službu 4G INTERNET v1.0 využívať a to pomocou Vášho LTE koncového zariadenia. Ak Vaše LTE koncové zariadenie nevyhľadá sieť SWAN alebo 23103, nachádzate sa v pásme bez pokrytia signálu našej mobilnej siete a z tohto dôvodu môže byť dostupnosť služby 4G INTERNET v1.0 v danom mieste obmedzená
a potom kus dalej:
Obmedzenie pokrytia signálom našej mobilnej siete pre poskytovanie Služby 4G INTERNET v1.0 len na niektoré časti (regióny) Slovenskej republiky Vám nezakladá právo odstúpiť od zmluvy, ak nie je v zmluve alebo cenníku výslovne uvedené inak
...ak mi to pojde pri garazi, konecne spravim webkameru k alarmu
EDIT: clanok na PC.SK som cital az potom... CageJ, pekne napisane
UPOZORNENIE: Overte si prosím dostupnosť signálu našej mobilnej siete na všetkých miestach, v ktorých máte záujem Službu 4G INTERNET v1.0 využívať a to pomocou Vášho LTE koncového zariadenia. Ak Vaše LTE koncové zariadenie nevyhľadá sieť SWAN alebo 23103, nachádzate sa v pásme bez pokrytia signálu našej mobilnej siete a z tohto dôvodu môže byť dostupnosť služby 4G INTERNET v1.0 v danom mieste obmedzená
a potom kus dalej:
Obmedzenie pokrytia signálom našej mobilnej siete pre poskytovanie Služby 4G INTERNET v1.0 len na niektoré časti (regióny) Slovenskej republiky Vám nezakladá právo odstúpiť od zmluvy, ak nie je v zmluve alebo cenníku výslovne uvedené inak
...ak mi to pojde pri garazi, konecne spravim webkameru k alarmu
EDIT: clanok na PC.SK som cital az potom... CageJ, pekne napisane
Naposledy upravil/-a mirjak v Pi 13. Mar, 2015, 21:40, upravené celkom 1 krát.
ano uviedol som to v clanku
Ja napr. som v mieste dostupnosti.
Ja napr. som v mieste dostupnosti.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
akoze, s takymi haluz podmienkami ako maju v zmluve by som ich poslal do prdele. Sak to je jak citat zmluvu s mafiou.
Tak daco chcu poskytovat, pokrytie veskere-zadne (kde je nejaka poriadna mapa ako ma napr. telekom?) a este sa vyhrazaju ze ak clovek nema signal, tak smola, nieje to dovod odstupenia od zmluvy? Len debil by to podpisal a clovek ktory je tak hlupy, si zasluzi, aby s nim bolo vydrbane.
Ja mam daco overovat? A co ked nemam nic s podporou LTE? Budem s 50% sancou investovat do LTE modemu peniaze? Ako moze toto prist niekomu ako normalny pristup?
Neviem preco ich vobec dakto riesi. Zasmiat sa, a poslat ich do prdele, ze ako co si myslia.
Tak daco chcu poskytovat, pokrytie veskere-zadne (kde je nejaka poriadna mapa ako ma napr. telekom?) a este sa vyhrazaju ze ak clovek nema signal, tak smola, nieje to dovod odstupenia od zmluvy? Len debil by to podpisal a clovek ktory je tak hlupy, si zasluzi, aby s nim bolo vydrbane.
Ja mam daco overovat? A co ked nemam nic s podporou LTE? Budem s 50% sancou investovat do LTE modemu peniaze? Ako moze toto prist niekomu ako normalny pristup?
Neviem preco ich vobec dakto riesi. Zasmiat sa, a poslat ich do prdele, ze ako co si myslia.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
modelova situacia
u rodicov mam stale wimax, signal ala mongolska step, ani posrate dsl mi do januara 2015 neukazalo
na vlastne riziko som ho nahodil a bezi stabilne od r 2011
ale keby neslo prepadnu mi prachy
a pokrytie dodnes oficialne neuvadzaju
u rodicov mam stale wimax, signal ala mongolska step, ani posrate dsl mi do januara 2015 neukazalo
na vlastne riziko som ho nahodil a bezi stabilne od r 2011
ale keby neslo prepadnu mi prachy
a pokrytie dodnes oficialne neuvadzaju
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bude to fungovat v tablete Apple iPad Mini Cellular? ale prva verzia bez retiny?
shiro, chapem rozhorcenie, ale ber tak, ze za skusku v nejakom LTE zariadeni /ak to pojde/ das 5+5€.
Kto Ti dnes da za 5€ 100GB? Akoze, swan ide cestou: super cena, ale nech nam zakaznik da pokoj. Ano, mozes to vyskusat za 10€. Vela, malo? Nech si to zvazi kazdy sam.
Podla mna je to aj za nahradu za klasicky net, pre tych, co vela nestahuju. A pri tych 100GB mozu aj par serialov potahat, aj filmov, a svet sa nezruti. Ja platim 18€ za net, ak by to bolo stabilne, a dlhodobe, kludne vymenim router za LTE wifi router, a budem mat za 5€ v byte toto. Lennech to nema vypadky a pod. Obmedzenia na skype, p2p prezijem, len nech neobmedzuju tahanie z premiovych serverov, a dajme tomu ine sluzby.
shiro, chapem rozhorcenie, ale ber tak, ze za skusku v nejakom LTE zariadeni /ak to pojde/ das 5+5€.
Kto Ti dnes da za 5€ 100GB? Akoze, swan ide cestou: super cena, ale nech nam zakaznik da pokoj. Ano, mozes to vyskusat za 10€. Vela, malo? Nech si to zvazi kazdy sam.
Podla mna je to aj za nahradu za klasicky net, pre tych, co vela nestahuju. A pri tych 100GB mozu aj par serialov potahat, aj filmov, a svet sa nezruti. Ja platim 18€ za net, ak by to bolo stabilne, a dlhodobe, kludne vymenim router za LTE wifi router, a budem mat za 5€ v byte toto. Lennech to nema vypadky a pod. Obmedzenia na skype, p2p prezijem, len nech neobmedzuju tahanie z premiovych serverov, a dajme tomu ine sluzby.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ked uz obmedzuju skype a youtube, co su z hladiska dnesneho trafiku prkotiny, tak ver tomu, ze budu shapovat aj share servery. suhlasim so shirom. ruky prec od spekulantov. kto v jednej vete napise, ze ich internet je neobmedzeny a v druhej, ze nieco obmedzuje si zasluzi maximalne tak cas na napisanie tohto prispevku a viac ani sekundu
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Akoze, v dnesnej dobe mal uz byt datovo obmedzeny internet davno zakonmi zakazany ako neakceptovatelna obchodna praktika, alebo ako to nazvat. Mame uz 15 rokov 21. storocie. Datovo obmedzeny net ( a uz vobec nie takto trapne ako to swan robi) tu nema co robit.
No kedze operatorov nik do toho netlaci, s radostou budu robit z ludi dojne kravy.
No kedze operatorov nik do toho netlaci, s radostou budu robit z ludi dojne kravy.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
youtube je z hladiska trafficu prktoina?, no do keluked uz obmedzuju skype a youtube, co su z hladiska dnesneho trafiku prkotiny,
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
a chces povedat, ze nik iny neobmedzuje? co taky telekom, ktory po stiahnuti 100GB na optike zacne uplatnovat FUP? niektore firmy to ani nepovedia, a robia to. P2P je pokial viem na mob. nete obmedzeny aj v telekome, aj na Easyckach, aj v o2. Bavime sa o mobilnom nete, nie o pevnom. Mobilny net nieje na torrenty a pod. Ak budu obmedzovat aj ine sluzby, tak rychlo im dojde pocet zakaznikov * 5€ a nepokryje to ani vstupne naklady na vybudovanie LTE siete... Takze netreba ich ukamenovat. To snad robite pri konkurencii?
Ja mam net od Antiku, a to je jedna z mala firiem, ktora je prozakaznicka. Je orange, telekom a pod. prozakaznicky? Alebo taky slovanet, ktory mal v zmlube, ze ked clovek pocas 7dni po skonceni viazanosti nepride zrusit sluzbu, viazanost sa mu automaticky predlzuje?
Ja mam net od Antiku, a to je jedna z mala firiem, ktora je prozakaznicka. Je orange, telekom a pod. prozakaznicky? Alebo taky slovanet, ktory mal v zmlube, ze ked clovek pocas 7dni po skonceni viazanosti nepride zrusit sluzbu, viazanost sa mu automaticky predlzuje?