Zdravím, otec uvažuje o novom smart TV do domácnosti. V ponuke letáku mu do oka padli tieto dva televízory: http://televizor.heureka.sk/samsung-ue46h5303/ a http://televizor.heureka.sk/philips-42pfh6309/. Telky majú dobré ceny no mňa by zaujímala osobná skúsenosť majiteľov smart Samsung a Philips TV. V Datarte mi totiž predavač povedal, že Philips telky nemajú tak dobre prepracovanú tú softvérovú výbavu ako napr. Samsung a LG a že si niekedy nerozumejú ani s periferiami čo ma trochu prekvapilo. Vedel by mi niekto o tom povedať viac?
V parametroch týchto dvoch teliek sa ešte uvádza 100Hz CMR (Samsung) a 200Hz PMR (Philips). Vedel by mi niekto laicky vysvetliť rozdiel a povedať čo je lepšie?
Vďaka
Samsung alebo Philips smart TV?
Re: Samsung alebo Philips smart TV?
a konkretne ake smart funkcie pozadujes?
Ja žiadne ja telku roky nepozerávam a ocovi je to myslím jedno. Vlastne neviem načo mu je smart TV asi chce byť in ale to už je jeho vec. Ja by som skôr chcel aby to vedelo normálne čítať USB kľúče aby som si vedel pustiť film či zobraziť fotky a práve to s tými perifériami ma trochu znepokojilo.
Na druhej strane keď už to bude smart a bude to mať všetky tie vychytávky ako Fb či YouTube tak by som očakával, že to pôjde stabilne a bez problémov.
Na druhej strane keď už to bude smart a bude to mať všetky tie vychytávky ako Fb či YouTube tak by som očakával, že to pôjde stabilne a bez problémov.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65