MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming Gaming app problem
MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming Gaming app problem
Dobrý deň mam tuto grafiku MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming keď spustím Gaming app a dám tam oc mode tak mi spadne windows do blue screenu a pc nechce naskočiť musím spustiť pc v núdzovom režime a odinštalovať ovládač od grafiky aby som mohol spustiť pc. Dá sa nejako ta gaming app fixnúť.
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.
Re: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming Gaming app problem
Nepouzivat, je to blbost. Ked chces zvysit vykon, stiahni MSI Afterburner a nastav takty manualne.
Takze v tich kolonach core clock memory clock mozem dat uplne max a grafike to neuskodi ja ju totis nechcem taktovat.
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.
Tym ze pohnes tym posuvnikom ju pretaktujes, co si si myslel ?
Urcite to nedavaj na max, rozumne pridavaj takty a testuj stabilitu, ked dosiahnes hodnotu pri ktorej grafika nebude stabilna vrat na poslednu stabilnu hodnotu, to je cele.
Urcite to nedavaj na max, rozumne pridavaj takty a testuj stabilitu, ked dosiahnes hodnotu pri ktorej grafika nebude stabilna vrat na poslednu stabilnu hodnotu, to je cele.