Čauko, momentálne pracujem v jednej firme a väčšinu práce si prinesieme domov a následne musím aj spraviť. No, aby som sa dostal k podstate problému. V počítači mám staršiu grafickú kartu a keďže mám dva monitory tam vidím, že moc nestiha. Momentálne som prestal hrať CS:GO a začal som sa viac orientovať na "áčkové" hry. A tak si chcem kúpiť lepšiu gpu.
Moje PC komponenty:
CPU: intel i7 4790K
MB: MSI Z97-GD65 GAMING
RAM: Corsair 16GB KIT DDR3 1600MHz
Aktuálna graficka karta: MSI R9 270 Gaming 2G
Pc skriňa: Fractal Design Define XL R2
Zdroj: EVGA SuperNOVA 850 G2
Monitory: 2x 34 "Samsung S34E790C
Tu na som vypísal základ môjho pc, aby ste mali prehlad. A teraz aby som mohol plynule hrať aj pracovať tam si chcem kúpiť 2x MSI GTX 980 GAMING 4G. Chcem sa opýtať, či by mi to zdroj utiahol a či nepoznáte video alebo vlastnú radu ako ich tam vložiť a spojiť ich s monitormy.
Dve grafické karty
Re: Dve grafické karty
Vykasli sa na SLI/CF, ma to urcite problemy - napr. microstuttering, kompatibilita s hrami atd.
Pockal by som na uvedenie AMD high-endu v blizkej dobe, budes mat lepsi vyber a tiez ceny.
// temu si mal skor smerovat do nakupnej poradne
Pockal by som na uvedenie AMD high-endu v blizkej dobe, budes mat lepsi vyber a tiez ceny.
// temu si mal skor smerovat do nakupnej poradne
error7, mohol by si mi povedať názov tej prichádzajúcej AMD grafiky? Inak AMD grafiky sú lepšie na hry ako NVIDIE ?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
aj si niekde nejakú videl? ja teda nie
teoretizovanie je pekná vec ale nakoniec nemusí mať z realitou nič
teoretizovanie je pekná vec ale nakoniec nemusí mať z realitou nič
Spoiler: ukázať