V poslednej dobe som si všimol že s notebookom nie je niečo v poriadku. Keď som mal SSD nové, ntb sa mi zapínal na plochu za cca 6 sekúnd. Dnes som rád že sa mi do 20s ukáže plocha. Alebo keď niekde kliknem pravým tlačidlom aby sa mi zobrazila kontextová ponuka(buď na plochu alebo hocikde v priečinku), zobrazí sa iba načítavajúce kolečko a kým tá ponuka nabehne trvá to aj 5 sekúnd čo je dosť otravné.. Tak isto keď si otvorím PS alebo iný grafický program a tam prejdem na menu(File, Edit, Image, Layer etc), nabieha to až po nejakej 1-2s. Celý je proste taký mimo...
Skontroloval som systém cez Eset, Malwarebytes a nič nenašlo,ďalej som vyčistil počítač cez Advanced system care a registre cez CCleaner. Problém ale pretrváva.
Skontroloval som disk. Vadné sektory nemá, health scan je v pohode ale cez benchmark mi vyhodilo zaujímavý výsledok čo asi dvakrát v poriadku nebude-tie prepady.
Myslíte že by to mohlo spôsobovať to SSD? Cez víkend keď budem doma, skúsim preinštalovať win, tak dúfam že to pomôže. Nejaké nápady/rady? Ak to bude to SSD, asi poputuje na RMA ale v tom prípade sa naskytá otázka, zoberú to ako reklamáciu?