A já znovu jako "herec" . Jsem zvědavej, kolik lidí tuto nabídku využije a kolik lidí to zkusí s prominutím pdovodem (nedělám si iluze, že každej člověk je poctivej)
Osobne si myslím, že im to dlho nevydrží, alebo budú musieť zmeniť podmienky. ( video mi neprehrá v práci, pozriem večer).
Podobne to bolo s firmou damejidlo, ktorá chcela spraviť akciu do hodiny alebo zdarma. Po cca 2 dňoch museli akciu pozastaviť, pretože sa našli ĺudia, ktorí spravili obrovské objednávky a tým pádom pochopiteľne sa to nedalo stihnúť.
EDIT: akurát si čítam tie podmienky, je to celkom dobre vymyslené, aj keď stále si myslím, že sa najdú špekulanti.
Co si myslíš že to tak bude akože naveky? Mne sa dok=rvila gumenna noha na notase (nie doslova ale proste bola zle nalepena tak sa notebook naklapal pri pisani total fail ... ) a fixol som si to sam - zaruka v Pcku na cely notas parada nie? s prepacenim im kaslem na takuto akciu ked si nevedia postavit ntb na výstupe na vodováhu (len pridam ze toto neni nahoda - velmi vela zenbookov co mi preslo rukami má zle nalepené gumenné nohy a teda sa pri písaní trocha nakláňajú . jasné nie každému to vadí ale ntb za 1k€ s takouto vadou? nemyslia vážne .. )
Nie, tak som praveze nemyslel. I ked sa napriklad zapojis a si eligible, hocikedy aj po skonceni zadavania novych produktov ti to mozu zrusit dodatocne. Krasne podmienky... Napisane na ich 100% ochranu.