Asus RT-N16 ..je este v zaruke,takze by som WRT alebo podobne hovadinky skusal uz len na istotu

dakujem za rady,tipy,triky..
Ty si perfektny priklad cloveka ktory obhajuje aj zle veci len preto, ze ich ma.Nech mi proste nik netvrdi, ze ked v noci zavrie oci, ze to vidi blikat a svietit. Mam doma tiez niekolko podobnych krabiciek + pc case so dost silnou modrou ledkou a v pohode sa da pri tom existovat, nebudte rozmaznani. Naopak, v noci ked sa chce cloveku curat to aspon nejak pomaha, clovek vidi kde su hrany nabytku a tak.
ocividne si ten router nevidel a hovoris uplne z cesty,precitaj si posty nad tvojim a pochopis..mp3turbo napísal:pozri, DD WRT je trosku zlozitejsia vec ako lepiaca paska. Ak sa musis pytat taketo otazky, nie som si uplne isty ci je to soft pre teba, samozrejme ze ked odfajcis tu krabicku tak reklamacia ziadna lebo si tam nahraval nejake cudne non-Asus veci.
Neviem co spekulujes.
Lepiaca paska prilis zlozita ?
Okej, tak ti mam poslat krabicu od topanok ? Tam to zavres a tiez bude tma.
dakujem,toto som chcel pocut..Chris napísal:ved ked tam nalepis 3-4mm siroky pasik, tak myslis, ze sa automaticky zacne prehrievat router ?![]()
s DD-WRT si vies kazdu LEDku samostatne naprogramovat na lubovolnu aktivitu, ale je to uz advanced work a zasah priamo do firmwaru
mna udivuje,ze niekto si nevie ani precitat vlakno a uz ide pisat koment bez hlavy a paty -.-shiro napísal:Ma udivuje ako moze dakto napisat ze mu to osvetluje celu izbu a neviem ako mu vadi. Ci uz ide o mys, router, ledku na reprakoch alebo co.
Jasne, kazdy ma router meter nad zemou, uprostred izby a ten svieti na vsetky strany ako maly 40W halogen majak, ze
Ano, a kazdemu tie ziari presne do ksichtu, ked ide spat....akurat je to zamerane za 20cm oblast priamo doprostred vasej tvare
No strasne daco, lol
Nech mi proste nik netvrdi, ze ked v noci zavrie oci, ze to vidi blikat a svietit. Mam doma tiez niekolko podobnych krabiciek + pc case so dost silnou modrou ledkou a v pohode sa da pri tom existovat, nebudte rozmaznani. Naopak, v noci ked sa chce cloveku curat to aspon nejak pomaha, clovek vidi kde su hrany nabytku a tak.
Ludia prestatne zo seba robit blbcov, ako tu uz bolo napisane, prelepte to paskou.
molnart napísal:ocividne si ten Asus este nevidel, ked ho mas napriklad na stene tak ze horna strana svieti do izby tak to fakt ziari. nie nahodou dali to alt. fw opciu na vypnutie led
Ano, davam si routery na stenu, aby sluzili ako lampamolnart napísal:ocividne si ten Asus este nevidel, ked ho mas napriklad na stene tak ze horna strana svieti do izby tak to fakt ziari. nie nahodou dali to alt. fw opciu na vypnutie led
omyl, nemam ziadny asus router, ale konvertor od orange a mikrotik. A ak by so saj riesil nejake LED, tak automaticky lepiaca paska a nemarnim cas ludi z fora takouto blbinou....LordKJ napísal: Ty si perfektny priklad cloveka ktory obhajuje aj zle veci len preto, ze ich ma.