ako mam prehnat tie MHz do ramky cez tu delicku ???K tomu taktovaniu... Pamate musia ist cez delicku (166MHz), inak sa Daleko nedostanes, keDze mas len 400vky. Netreba davat najhorsie casovanie. Napatie toho prociku zdvihnes len v BIOSe, mala by tam byt nato polozka (hadam aj MSI K8T Neo-V ju tam ma). Samozrejme velmi zalezi aj od verzie BIOSu, nie kazdy je OC friendly. HoD si to do sekcie zaoberajucej sa taktovanim , tam to bude na tom spravnom mieste
Ako na delicku ???
- matej21
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Ako na delicku ???
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Najjednoduchsie bude asi nastudovat si Sprievodcu pretaktovanim procesorov AMD Athlon 64. Na druhej strane je vyborne vysvetlene vsetko o delicke. Urcite budes o hodne mudrejsi ak si to precitas cele a preskusas v praxi.
- matej21
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
dikes za radu,som ten navod doteraz necital,lebo bol dlhy a som myslel ze to je robene LEN na Athlona,ale toto je naj navod aky som cital,konecne to chapem vsetko,dikes za typ :o ,len s tym taktenim si nieso isty lebo nesplnam jednu zo zakladnych otazok - Je pretaktovanie nutne ??? u mna asi nie,lebo zatial mi ide vsetko na plne (okrem Oblivionu)
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Neodpali sa, len zamrzne system, ak sa vobec dostanes do Winov. Ak to s taktom prezenies, stat sa moze, ze sa PC ani nerozbehne. Vtedy pomoze len reset CMOS. Treba zdvihat postupne po kuskoch a vzdy otestovat dajakym zatazovym programom (CPU+RAM - Prime95, Super Pi, OCCT alebo pod., cisto na RAM - Memtest alebo Goldmemory).