... ani 7 sekúnd som neváhal a rozhodol som sa poskladať si niečo podobné.

Čo by som sa chcel spýtať, je ako by ste mi odporúčali spraviť vetranie. Postačí úplne niečo takéto ? Pohľad z hora, čiže na zadnej strane a na prednej po 3 fany a stačí ?

nie ty si Leonsranda aj ja som matúš
Čiže bude to takto nakoniec,... aj som konečne pochopil ako to Sky myslel s tou dvojitou bočnou stenou. Káble od myšky a klávesnice pôjdu popod stol, a do toho spodného druhého dna kde bude kabeláž a budú vystupovať potom do toho bočného dvojitého boku a odtial aj pôjdu zvyšné kabely na net atď čo je treba. Čiže nič v podstate nebude vidno. Ako teda dať tie ? Stôl bude riešený tak, že fany sa budú dať do každej strany steny. (btw tie 2 čo sú hore som nedával do zadnej steny aby bolo vidno ako pôjde kabeláž,... ale budú v stene samozrejmematúš napísal:Podľa mňa ako prvé si rozmysli na ktorú stranu majú byť I/O porty z dosky a ako chceš chladiť CPU. Až potom, keď vieš ako sú orientované fany na grafickej a popr. na cpu chladiči, rieš cirkuláciu vzduchu v skrinke.
boha to schvaľovanie príspevkovmatúš napísal:Nebolo by pohodlnejšie dať klávesnicu naľavo od skrinky? Káble vrátane kábla k monitoru by nemuseli ísť okolo sveta. To plexisklo by si mal po pravej ruke a teda lepšie dostupné ako prípadnú odkladaciu plochu. Chladenie grafiky je podľa mňa takto ok. CPU Chladič?