import kontaktov z Google uctu do Live uctu

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Muhyng
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00

import kontaktov z Google uctu do Live uctu

Príspevok od používateľa Muhyng »

Zdravim,

neviem, ci je to spravna tema a spravny nazov, ale tak... Pouzivam rok Windows Phone, kde mam samozrejme okrem Outlooku s prihlasenym Live kontom aj postoveho klienta, kde je prihlaseny Google ucet. Za ten cas som sa nejako nedostal k tomu, aby som dako rozumne zosynchronizoval kontakty :red: . Totiz, ked zresetujem telefon, co sa deje na moj vkus pomerne casto, Google konto uplne zabudne vsetky adresy, s ktorymi som komunikoval a ked chcem niekomu napisat mail, musim lovit v pamati. Potom si ho pamata... do resetu.
Ako teda co najlepsie prepojit obe konta, resp. telefonny zoznam Live konta s mailovymi adresami Google uctu? Napr. ked chcem dat nieco zdielat z OneDrive, vobec mi neponuka adresy, s ktorymi normalne komunikujem cez Gmail. Zatial som nasiel https://people.live.com/import ale nechce sa mi velmi pustat do toho, kym ani len netusim, ako bude vyzerat vysledok...

Alebo co by ste poradili, ako ten gulas kontaktov dako rozumne vyriesit? Su totiz ludia, ktori maju uz treti e-mail a stvrte telefonne cislo...

Návrat na "Programy a problémy s nimi"