Do NTB HP Pavilion DV6-1330 som si nainštaloval SSD Samsung EVO 850 a namiesto optickej mechaniky som strčil pôvodný WD 500 GB. Keďže nemám inštalačku Win ale len Recovery partíciu na disku, naklonoval som SSD cez Samsung Data Migration. Potiaľto by to bolo v poriadku. Samotný SSD je funkčný, systém z neho bootuje. Ale ak je v NTB strčený bay s pôvodným HDD, tak systém bootuje z HDD a nie z SSD. Nastavenia v BIOS-e sú dokopy žiadne. Mám nastavený boot z "Notebook hard drive" a zakázaný boot z optickej mechaniky, ale aj tak ten HDD "prekričí" SSD a boot ide z HDD. Odstránil som z neho boot partíciu, sformátoval C: s pôvodnými Win ale aj tak sa snaži bootovať z neho s hláškou chýbajúceho bootmgr.
SSD nabootuje len vtedy, ak pri zapnutí idem cez F9 do boot managera a vyberiem možnosť "Notebook hard drive" (ktorá je aj natvrdo nastavená aj v BIOS-e ale toto nastavenie nejako "nefunguje").
Už sa s tým trápim 2 dni, aj googla som sa opýtal, ale tiez mu nic rozumné nenapadlo

Predpokladám, že je problém medzi stoličkou a klávesnicou, tak ma prosím postrčte, nech mi to konečne dôjde

Vďaka.