Zvukova karta

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
miso2911
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Sep, 2008, 23:10

Zvukova karta

Príspevok od používateľa miso2911 »

caute mam problem ze ked zapnem repro a su na hociakej hlasitosti pocujem nonstop monotonne piskanie, dost to lezie na nervy lebo ked je ticho je to pocut. neviem cim to je, viete mi poradit? pomohla by mi niaka zvukovka? pouzivam on board. pripadne lepsie externa aby to nieco nerusilo alebo ja neviem....a este sa chcem spytat ze tie sluchatkove zosilovace su ako na tom ked k nim pripojim repro? dakujem za rady :)

este ma napadlo ze ked do tej skatulky na ovladanie hlasitosti od reproduktorov pripojim sluchatka tak piskaju aj oni, tak neviem odkial ide to rusenie teda ten zvuk
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
mosqa
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 09. Dec, 2010, 11:30

Re: Zvukova karta

Príspevok od používateľa mosqa »

skusal si pripojit sluchatka aj priamo k pc, alebo mas moznost vyskusat to s inymi repro? V prvom rade by som riesil ci je chyba dakde v pc, alebo v reprakoch, z toho popisu to nieje celkom jasne.. a co ta creative audigy co mas v podpise, skusal si to aj s nou?
miso2911
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Sep, 2008, 23:10

Re: Zvukova karta

Príspevok od používateľa miso2911 »

ano skusal som to a piskalo to aj s audigy, piskali aj ine repro, oni vlastne piskaju aj ked nie su zapojene v pc ale len v elektrine....co znamena ze ten el. prud je niaky nahovno asi alebo ja neviem
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp

Návrat na "Nákupná poradňa"