ahoj,, prosím Vás, dnes mi mobil vypísal, že SD karta nie je vložená alebo niečo pod. tak som ju vybral, dal do čítačky, a v pc mi ukázal nový disk, ale taký skoro priesvitný, takže kartu neviem nikde otvoriť, ako mám tie veci z karty okrem pár fotiek, ale predsa, ako by sa dala spojazdniť? či už je zdochnutá?
p.s. akú kartu by ste radili kúpiť? 32GB a nejaký class 10 UHS-I
dík za odpovede,,
zdochnutá microSD karta? pls help
zdochnutá microSD karta? pls help
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 4TB WD Purple, chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: zdochnutá microSD karta? pls help
hlavne nie tie z činy kamaráti si ich kupili a nemali také kapacity ako mali mať a zadruhe dodíchali po pár použitiach . dá sa ti v tento počítač kliknuť na nájdenu kartu v čitačke pravým a v možnostiach properties naspodku dať kontrola alebo oprava chyb disku ?
Spoiler: ukázať
Re: zdochnutá microSD karta? pls help
zistilo sa, že je zdochnutá,, nedá sa snou už nič
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 4TB WD Purple, chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD