Vymena klavesnce MS Sidewinder X4 za Coolermaster - ktoru?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Vymena klavesnce MS Sidewinder X4 za Coolermaster - ktoru?
Zdravim. Uvazujem o vymene klavesnice MS X4 za nejaku Coolermaster. Iba tak, z nudy.
Kedze rozpocet je 30-40€, uvazujem o :
1. CM Storm Devastator 28€ aj s myskou
2. CM Storm Octane 44€ aj s myskou
3. CoolerMaster membránová klávesnica STORM Suppressor iba klavesnica 45€
Kedze mys mam - Logitech G700, neviem, ci mi napr mysla z Octane supravy poskytne to co Logitech /je sice bezdrat, ale kedze sa rychlo vybija, mam ju prakticky vzdy zapojenu cez USB../. - teda ci brat supravu, alebo len klavu radsej.
Ma niekto realnu skusenost s tymi klavesnicami, aby som nebol sklamany ohladom porovnania s X4 ? Raz som mal lacnu podsvietenu klavesnicu a klavesy sa zasekavali, takze to by som nerad. AKo na tom bude Coolermaster podla Vas? Najviac uvazujem o STORM suppressor. Ten ma iny typ klavesov ako X4 ?
Kedze rozpocet je 30-40€, uvazujem o :
1. CM Storm Devastator 28€ aj s myskou
2. CM Storm Octane 44€ aj s myskou
3. CoolerMaster membránová klávesnica STORM Suppressor iba klavesnica 45€
Kedze mys mam - Logitech G700, neviem, ci mi napr mysla z Octane supravy poskytne to co Logitech /je sice bezdrat, ale kedze sa rychlo vybija, mam ju prakticky vzdy zapojenu cez USB../. - teda ci brat supravu, alebo len klavu radsej.
Ma niekto realnu skusenost s tymi klavesnicami, aby som nebol sklamany ohladom porovnania s X4 ? Raz som mal lacnu podsvietenu klavesnicu a klavesy sa zasekavali, takze to by som nerad. AKo na tom bude Coolermaster podla Vas? Najviac uvazujem o STORM suppressor. Ten ma iny typ klavesov ako X4 ?
Spoiler: ukázať
- Maniak-007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2010, 21:45
Re: Vymena klavesnce MS Sidewinder X4 za Coolermaster - ktor
X4 vieš porovnávať maximálne tak s 120€+ klávesnicami. Tie 10-20-40€ klávesnice nestoja nič. X4 je oproti nim atómová bomba.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Sidewinder X4? To je ta klavesnica, co som kedysi daaaaaavno recenzoval? Bol som z nej naozaj nadseny. Ak nie je pokazena, podla mna nema zmysel ju menit. Iba ak by za nieco v naozaj vysokej kategorii alebo ak by si chcel nejake specificke rozlozenie. Spominam si, ze bola fakt pevna. Akoze keby som s nou niekomu supol po hlave, tak ho omracim. To je pri klavesnici vzdy prijemne, ked je pevna.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
neviem co ste vsetci z X4 uplne na makko, ale ako vazne neviem, akoze je dobra ale az tak velmi?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Sice som tu klavesnicu nikdy nazivo nevidel ale staci sa pozriet na fotku a hned je jasne, ze jej tie plastove srandy za 30 eur nemozu rovnat.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Sponzor fóra gold
osobne som nejak nemal velmi problem ani s chicony za 4eura
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
lordkj, ak chceš tak ti ju kľudne požičiam na odskušanie
A pripájam sa k ostatným, nemá cenu ju meniť, z nudy kúpiš niečo iné a nakoniec ich zabalíš lebo ti tam bude niečo vadiť.
Za tých 45e či koľko sa predávala bola x4 bomba, nechapem prečo ju prestali vyrabať/nespravili novšiu verziu(nie x6)
Ono aby si mal aky taky obraz tak ja osobne som mal pod rukami
hama urage, zalman zm-k400g, a4tech kd-600l, a4tech bloody b120, roccat valo, roccat isku a všetko to oproti x4 bolo odpad. Ešte aj tie roccatky čo som bol už pri oboch pevne rozhodnutý, že mením a nakoniec som aj tak vytiahol sidewinderku...
Presvedčil ma až mechanicky razer.
A pripájam sa k ostatným, nemá cenu ju meniť, z nudy kúpiš niečo iné a nakoniec ich zabalíš lebo ti tam bude niečo vadiť.
Za tých 45e či koľko sa predávala bola x4 bomba, nechapem prečo ju prestali vyrabať/nespravili novšiu verziu(nie x6)
Ono aby si mal aky taky obraz tak ja osobne som mal pod rukami
hama urage, zalman zm-k400g, a4tech kd-600l, a4tech bloody b120, roccat valo, roccat isku a všetko to oproti x4 bolo odpad. Ešte aj tie roccatky čo som bol už pri oboch pevne rozhodnutý, že mením a nakoniec som aj tak vytiahol sidewinderku...
Presvedčil ma až mechanicky razer.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Tiež by som nepovedal, že je to nejaký "zázrak na zemi", ale z toho čo sa dalo z membránoviek vytrieskať patrí určite medzi naj. Keď už meniť, tak X4 zrejme už len za mechaniku, aby to malo zmysel.LordKJ napísal:neviem co ste vsetci z X4 uplne na makko, ale ako vazne neviem, akoze je dobra ale az tak velmi?
-
- Sponzor fóra gold
netreba poziciavat, mam ju na stole tri roky a preto sa cudujem
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Ja mám x6 už pár rokov a spokojnosť, keď ju vyčistím sa stále tvári ako nová.
Za CM sa to nevyplatí meniť
x4 a x6 boli proste top membránové klávesnice.
Ak chceš lepšie tak len mechanika
Za CM sa to nevyplatí meniť
x4 a x6 boli proste top membránové klávesnice.
Ak chceš lepšie tak len mechanika