Nový HDD
Nový HDD
Zdravím odpurúčte mi nejaký HDD aspoň 1TB pretože ten môj odchádza :/
Seagate Barracuda ?? Hrám hry aký bude najlepší ???
A ako je to potom s inštaláciou možem inštalovať cez USB klúč ???? Lebo som počul že to pri nových HDD nejde
Dakujem Pekne
Seagate Barracuda ?? Hrám hry aký bude najlepší ???
A ako je to potom s inštaláciou možem inštalovať cez USB klúč ???? Lebo som počul že to pri nových HDD nejde
Dakujem Pekne
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Nový HDD
kalitnejsi constellation alebo wd black
spotrebka zakladny seagate alebo sshd moze byt lepsi, tu by som ale odporucal predlzenu zaruku napr od alzy
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9&t=108938
spotrebka zakladny seagate alebo sshd moze byt lepsi, tu by som ale odporucal predlzenu zaruku napr od alzy
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9&t=108938
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ak chceš Seagate, môžeš aj SSHD, je to parádny disk, vhodný aj ako systémový.
Obyčajný model Desktop je tiež vynikajúci a rýchly.
Seagate Desktop 1000GB model ST1000DM003 - 60€ - priemerná prístupová doba (13,8 - 14,3ms), extrémne rýchly sekvenčný prenos, vhodný ako systémový disk, priemerná hlučnosť
Seagate Desktop SSHD 1000GB model ST1000DX001 - 75€ - extrémne rýchla prístupová doba (0,3ms), extrémne rýchly sekvenčný prenos, ideálny systémový disk, priemerná hlučnosť
Ak disk od WD, tak serverové edície - RE, SE alebo Black
WD RE Raid Edition 1000GB model WD1003FBYZ - 107€ - veľmi rýchla prístupová doba (12ms), ale relatívne pomalý sekvenčný prenos, vysoká hlučnosť, vhodný ako systémový disk
WD SE Raid Edition 1000GB model WD1002F9YZ - 89€ - rýchla prístupová doba (13,6ms), relatívne dobrý sekvenčný prenos, vysoká hlučnosť, vhodný ako systémový disk
WD Black 1000GB 64MB cache model WD1003FZEX - 84€ - pomalá prístupová doba (15,7 - 16ms), priemerný sekvenčný prenos, vysoká hlučnosť, ako systémový disk nevhodný
Keby som si z nich mal vybrať disk, ktorý nebude systémový a neavdila by mi vysoká hlučnosť, beriem najrýchlejší z nich - SE WD1002F9YZ.
Ak by som chcel systémový disk, jednoznačne Seagate SSHD.
Obyčajný model Desktop je tiež vynikajúci a rýchly.
Seagate Desktop 1000GB model ST1000DM003 - 60€ - priemerná prístupová doba (13,8 - 14,3ms), extrémne rýchly sekvenčný prenos, vhodný ako systémový disk, priemerná hlučnosť
Seagate Desktop SSHD 1000GB model ST1000DX001 - 75€ - extrémne rýchla prístupová doba (0,3ms), extrémne rýchly sekvenčný prenos, ideálny systémový disk, priemerná hlučnosť
Ak disk od WD, tak serverové edície - RE, SE alebo Black
WD RE Raid Edition 1000GB model WD1003FBYZ - 107€ - veľmi rýchla prístupová doba (12ms), ale relatívne pomalý sekvenčný prenos, vysoká hlučnosť, vhodný ako systémový disk
WD SE Raid Edition 1000GB model WD1002F9YZ - 89€ - rýchla prístupová doba (13,6ms), relatívne dobrý sekvenčný prenos, vysoká hlučnosť, vhodný ako systémový disk
WD Black 1000GB 64MB cache model WD1003FZEX - 84€ - pomalá prístupová doba (15,7 - 16ms), priemerný sekvenčný prenos, vysoká hlučnosť, ako systémový disk nevhodný
Keby som si z nich mal vybrať disk, ktorý nebude systémový a neavdila by mi vysoká hlučnosť, beriem najrýchlejší z nich - SE WD1002F9YZ.
Ak by som chcel systémový disk, jednoznačne Seagate SSHD.
Spoiler: ukázať
a ako je to s inštaláciou ??? normálne cez USB ?????
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
takže ak to tam hodím Rufusom bude to OK ????
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
zobral som tento +3roky záruka https://www.alza.sk/seagate-barracuda-7 ... 56.htm?o=1
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
takže pôjde naištalovať cez USB ked tam hodím win cez rúfus ???
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
preco by neslo?
to s HDD nema v podstate nic, jedine doska tam moze robit problemy....
pripadne si to mozes naklonovat cez nieco ako acronis a nemusis vobec instalovat, ale zas preinstalovat sa obcas hodi.
(uz som sa nainstaloval cez usb windows-ov, a teda nikdy zatial nebol problem.)
to s HDD nema v podstate nic, jedine doska tam moze robit problemy....
pripadne si to mozes naklonovat cez nieco ako acronis a nemusis vobec instalovat, ale zas preinstalovat sa obcas hodi.
(uz som sa nainstaloval cez usb windows-ov, a teda nikdy zatial nebol problem.)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať