Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
Mám windows 7 a grafiku od ATI Mobility Radeon HD 2400 XT (to že je stara to neriešiť prosím) updatoval som z amd stránky a driver je posledný (pretože podpora skončila v roku 2013). A keď som mal windows 10 tak ten si sám stiahol driver z roku 2015 január (to pripomínam že podpora skončila v roku 2013) tak ako je možné že windows 10 to stiahol a pre windows 7 niet.
Myslím že to bola verzia catalyst 15.7 pre windows 10 avšak oficiálne to moju kartu nepodporuje som zmätený z toho
Vie mi aspoň niekto vysvetliť čo do pekla sa to deje?
nic divneho sa nedeje.
MS proste ma nejake zakladne ovladace. Ovsem ked ti daco bude chybat, napr. nejaky control panel, ako maju AMD grafiky, tak neplac.
Dodava sa proste vzdy len nejaky zakladny ovladac, aby siel obraz, aj 3D, ale nejake rozsirene funkcie necakaj.
U takto starych grafik je uz hodne slho fuk, aku verziu ovladaca mas, vykon ti to nezlepsi...
@anti66666 počul som už niečo take sa da cez utilitu Mobility modder alebo niečo take. Je to spoľahlive to od toho asder00?
Ako to funguje nie sú tam nejaké obmedzenia?
toto od MS nenašlo nič idem skusiť toto od toho asder00...
aha teraz som zistil že toto od asder00 je len pre 64 bit systém a ja mám 32 bit systém... nejaký nápad? nemá 32 bit ovládač?