Mám problém so staršou tlačiarňou HP. Po nainštalovaní viem na nej tlačiť, avšak PC nevidí či je v nej duplexná jednotka (obojstranná tlač). Toto sa dá nastaviť vo vlastnostiach tlačiarne (zariadenia a tlačiarne > vlastnosti tlačiarne), ale po reštarte PC sa zmenia nastavenia na pôvodné. Dá sa to nejako fixnúť, aby sa to nemenilo?
PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne
PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne
Ovládač inštaluješ aký HP Universal print driver ?? Alebo origo na nu ?? Máš hu zapojenú cez LAN do siete ??
Doma mám HP LaserJet a ColorLaserJet obidve obojstranné a pamätám si, že original PCL5,6 driver blbol nechcela ísť obojstranná tlač, po tom ako som začal používať HP universal driver tak nemám s týmto problém.
Doma mám HP LaserJet a ColorLaserJet obidve obojstranné a pamätám si, že original PCL5,6 driver blbol nechcela ísť obojstranná tlač, po tom ako som začal používať HP universal driver tak nemám s týmto problém.
Re: PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne
Mne automaticky Windows natiahol driver HP 3390/3392 PCL 6 driver. Ten co je na CD je este pre Windows XP Skusim este nahodit ten univerzalny PCL ovladac od HP. Tlaciaren je pripojena cez lanku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.