PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne

Príspevok od používateľa Papek »

Mám problém so staršou tlačiarňou HP. Po nainštalovaní viem na nej tlačiť, avšak PC nevidí či je v nej duplexná jednotka (obojstranná tlač). Toto sa dá nastaviť vo vlastnostiach tlačiarne (zariadenia a tlačiarne > vlastnosti tlačiarne), ale po reštarte PC sa zmenia nastavenia na pôvodné. Dá sa to nejako fixnúť, aby sa to nemenilo?

Obrázok
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
marfan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00

Re: PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne

Príspevok od používateľa marfan »

Ovládač inštaluješ aký HP Universal print driver ?? Alebo origo na nu ?? Máš hu zapojenú cez LAN do siete ??

Doma mám HP LaserJet a ColorLaserJet obidve obojstranné a pamätám si, že original PCL5,6 driver blbol nechcela ísť obojstranná tlač, po tom ako som začal používať HP universal driver tak nemám s týmto problém.
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Re: PC si nepamätá vlastnosti tlačiarne

Príspevok od používateľa Papek »

Mne automaticky Windows natiahol driver HP 3390/3392 PCL 6 driver. Ten co je na CD je este pre Windows XP :) Skusim este nahodit ten univerzalny PCL ovladac od HP. Tlaciaren je pripojena cez lanku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB

Návrat na "Hardware všeobecne"