Hp Probook 455 G2
Hp Probook 455 G2
Ahojte. Som majtelom tohto Ntb. Aj keď nerád ale musím. Dostali sme ho od školy a nemôžem ho predať ani vyhodiť čo je škoda. Takže k veci. Potrebujem z tohto ntb dostať maximum. Takže idem dokúpiť 4gb ram a namiesto dvd-rom pôjde ssd. Ale keďže sa všetci tvária že tento ntb disponuje grafikou Amd R5 M255 2gb. To je síce pekné ale táto grafika funguje len ako crossfire spolu z APU v procesore. Na výber mám buď len Apu alebo crossfire s Dedikovanou. Ale to je problém číslo jeden. Apu má vyhradené len 500mb zo 4gb ram. Tak si viete predstaviť jak ppc všetko ide... Prínos crossfiru je 0%. Hladal som v biose a nikde sa to tam nedá nastaviť. Je neaka možnosť že keď dokúpim ram automaticky si APU zoberie viac ? Problém číslo dva: Cpu má základný takt 1.8GHZ a boost vraj až na 3.0 ALE keď dám stress test tak CPU automaticky dropne na 0.9GHZ a to má pri tom len 65 stupňov !!!! je neaká možnosť aby som ho mohol na pevno nastaviť aspoň na tie 2-2.5hgz ? Dúfam že niekto poradí lebo ak nie tak ma z toho ntb porazí.... A jedna rada pre všetkých.... prosím nikdy si nekupujte kombináciu apu+amd gpu v ntb.
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Re: Hp Probook 455 G2
nechcem byt OT, ale co vlastne od toho skolskeho NB cakas? Dostali = tes sa kks, nie?
ProBook nieje na gaming ani nic podobne, ta grafika je tam cisto zobrazovadlo... (o CPU ani nehovorim) ten drop taktov si kukni nastavenie napajania a ci si na nabijacke vtedy...
ProBook nieje na gaming ani nic podobne, ta grafika je tam cisto zobrazovadlo... (o CPU ani nehovorim) ten drop taktov si kukni nastavenie napajania a ci si na nabijacke vtedy...
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
No hlavna chyba je vobec AMD v notebooku
Chcem z neho dostať čo najviac. Teda aspoň do štádia kde by windows išiel plynule. A všetko čo sa mi podarí naviac bude len plus...
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
- neprotirecis si?majkoce napísal:Ahojte. Som majtelom tohto Ntb. nemôžem ho predať ani vyhodiť
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
dufam ze niesi ucitel a ucis IT....
Henten book nieje na nic ine, ako na net a kancelariu. Zabudni na cokolvek ine. Neviem skade si nabral, ze by na tom mali ist hry...
Henten book nieje na nic ine, ako na net a kancelariu. Zabudni na cokolvek ine. Neviem skade si nabral, ze by na tom mali ist hry...
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB