Písací stroj
Písací stroj
Nazdar. Potreboval by som poradiť nejaký malý NTB na písanie poznámok v škole. Mám 15,6 ale ten je moc veľký a nevydrží celý deň na batérií. Na výkone mi nezáleží pretože sa bude používať iba na písanie, surfovanie a občas prehrávanie videa. Cenu by som si predstavoval čo najnižšiu ale nie za cenu mizerného spracovania. Samozrejme mi záleží na výdrži na batériu. Dík.
Re: Písací stroj
Presne nad tymto som rozmyslal, ze by som pisal vsetko do elektro podoby. Vzhladom na obrazky, schemy a podobne srandy som od toho upustil, ale......
Najlacnejsie a asi aj naidealnejsie riesenie, ak naozaj len pisanie poznamok a ziadne srandy okolo, mozno tak browsing webu a muzika je kupit nejaky lowend tablet, pokojne aj z ciny a k tomu dokupit puzdro s klavesnicou. Samozrejme su otrasne puzdra, kde klavesnica je otrasna a cele to ledva drzi, ale videl som uz aj puzdro normalne s pantami, ze si to naklopis pod hocijaky uhol a mas skoro ako NTB. Toto konkretne som videl na iPad, ale myslim, ze aj na ostatne tablety by sa naslo nieco podobne. Presne ti neviem postnut ziaden link, ale za zvazenie to stoji, myslim.
Najlacnejsie a asi aj naidealnejsie riesenie, ak naozaj len pisanie poznamok a ziadne srandy okolo, mozno tak browsing webu a muzika je kupit nejaky lowend tablet, pokojne aj z ciny a k tomu dokupit puzdro s klavesnicou. Samozrejme su otrasne puzdra, kde klavesnica je otrasna a cele to ledva drzi, ale videl som uz aj puzdro normalne s pantami, ze si to naklopis pod hocijaky uhol a mas skoro ako NTB. Toto konkretne som videl na iPad, ale myslim, ze aj na ostatne tablety by sa naslo nieco podobne. Presne ti neviem postnut ziaden link, ale za zvazenie to stoji, myslim.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
s ohladom na cenu a vydrz by som uvazoval nad chromebookom, aj spracovanie ze je celkom kvalitne a taka 1.5kg 13" je imho na take ucely idealna > https://www.alza.sk/acer-chromebook-13- ... 286192.htm office by mal ist tiez cez webstore doinstalovat
dááávnejšie som mal asus transformer a k nemu bola originál klávesnica (ako písal famous pekne s pántami držalo to dobre) ktorá ešte hodne predlžovala výdrž batérie (v podstate tam bola ďalšia), bolo to malé, dobre sa na tom písalo (keď si človek zvykol) a splnilo by to v podstate všetko čo požaduješ, ešte si zahráš aj hry len neviem či v teraz ešte niečo také je
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)