Potrebujem pomôcť. Zohnal som za dobrý peniaz RAMku, ale je vysoká. Konkrétne Kinhston HyperX Beast, na výšku 47mm. Pod chladič (NH-D14) sa vojde 44mm podľa stránok výrobcu. Toľko som sa dočítal, pamäte budem mať pri PC až za týždeň a pri PC som v utorok
Nechcem dávať dole chladiče z RAMiek a ani upravovať vežu doctuy.
Otázky:
1) náhodou sa to tam nevôjde aj napriek informáciám z netu? keby náhodou mal niekto skúsenosť, ušetril by som čas a peniaze
2) ak nevyjde bod 1, poraďte náhradu za chladič. Mierne OC, požadujem ticho. s D14kou som maximálne spokojný, upgrade mounting kitu som už využil, plus pre výrobcu
nekupovať vysoké ramky hlavne ked ťo nemá ako také žiaden zmysel okrem problémov
ked uvážim že máš trable z veľmi dobrým chladičom až taká super kúpa to nebola
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
pokiaľ ma pamäť neklame, tak v plnej konfigurácii (ventilátor aj na prednom intake) zaberá D14 dva sloty, takže minimálne (aj keď sa používa skôr iné zapojenie) to zapojíš do posledných dvoch slotov
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
ideálne nejaký úzky alebo z vysoko postaveným pasívom...
alebo AIO
to dobré sa práve chystáš vyhodiť
všetko čo si ušetril na ram dáš do nového chladenia
Naposledy upravil/-a dexterav v Ne 27. Sep, 2015, 20:40, upravené celkom 1 krát.