priateľka má notebook Asus x550VB. Pred pár dnami som jej ho preinštaloval pretože disk bol stále vytažený na 100 percent, nechcelo sa mi hľadať príčinu tak som ho rovno preinštaloval

Problem sa vyriešil ale čo som si višmol, a to už som si všimol keď sa ntb kúpil celý systém je spomalený, nehovorím že to je nadupaný PC ale mám pocit že celé je to zasekané a spomalené aj po preinštalovaní windowsu. občas hdd vyskočil na 100 percent atď. Dal som jej tam jeden môj HDD čo to spraví, mám pocit že to ide o čosi lepšie ale aj tak to občas vyskočí na 100 a disk ktorý som jej tam dal je 7200rpm a pri HD Tune som mal maximálnu rýchlosť 80mbs pri čom pred tym tam mala 5400 a rýchlosť cez 100 čiže usudzujem že možno tá moja 7200vka má už svoj vek, ale počas testu mi občas rýchlosť padla na 1 (na tom 5400)... žiadne chybné sektory, prikladam screenshoty z hd tune... sú ešte nejaké HDD testy ktoré by mohli odhaliť nejakú chybu? nemám s tým totiž skúsenosť... napadlo ma ešte že chyba môže byť v konektore kde sa zapája HDD ale to len tak strieľam (je tam ešte jeden na DVD mechaniku)
je ešte v záruke ale predpokladám že záruka padla pretože som ho otváral - touchpad neklikal dobre lebo v nom bola špina plus som ho čistil od prachu atď (priateľka hovorila že už je po záruke, nemal som dôvod jej neveriť, no potom sa ukázalo že je ešte 3/4 roka v záruke

ideálne by tam asi bolo strčiť 7200rpm ktorý ma normálne rýchlosti len ten nemám tak preto chcem zatiaľ otestovať čo sa dá
http://imgur.com/a/u7gCm