https://www.youtube.com/watch?v=b_iKItc ... e=youtu.be
jednoducho mi nehovor ze ten pleteny drotik sa moze len tak zlomit a este v zarucnej dobe = blbost.KocuR napísal:Shiro neviem či nečítaš, ale vada nie je na cievke. Na dobrom reproduktore sa ti prívodný drôtik nezlomí ani po 30 rokoch služby, tento problém sa vyskytuje výhradne u lacných reproduktorov. Keď si myslíš že na reproduktore sa nemôže vyskytnúť výrobná vada, tak to si toho ešte v tejto oblasti veľa nevidel
asi jedina normalnejsia vec co si napisal. Ale na druhej strane, u repra za 200e jasne ze cakam, ze sa taketo banality nebudu diat.to ze to stoji tolko penazi neznamena ze to aj stoji za tie peniaze
Schvalne nerozmyslas a chytas sa blbosti. Opakujem, dobre viem co su TVM zac a nemam potrebu sa nimi nejak vytahovat. Cele som to napisal iba na porovnanie. Pointa bola v tom, ze ked sa to nestane repraku za 20e, tak sa to uz duplom nema stat repraku za 200e. A tiez, vzhladom na to, co je pleteny vodic zac, vid nizsie. Necitas co som napisal, vedome to ignorujes a nerozmyslas. Ale hlavne ze drbes. Pogratuluj si.shajek napísal:pokial viem, zacal si sa ty vytahovat ze tvoje TVM to zvladnutak som chcel vediet co. Lebo su to uplne priemerne repraky a pre tvoju informaciu ich pouzivam aj ja doma a ano tiez v doma robenych bedniach takze neviem kto je tu pan mudry moralista ktoreho polovica nahuntenych postov je o moralnych ponauceniach mimo temy
Ano, lebo kazdy to rozobera, ci ho nahodou neosidili, ze? Opat nerozmyslas. Kupim si mercedes za 2mil, a myslis ze budem rozoberat motor, aby som nahodou nezistil ci je tam cinske cerpadlo za dve eura? Rovnako aj u reprakov, mixera a televizora. Ked za to vysolim nejake $$ tak logicky cakam, ze to vzhladom k sume aj nieco vydrzi. Toto nieje pc, kde cumis na plosak a porovnavas ci to ma low-esr kondiky a co ja viem co. Tu nevidis dovnutra.shajek napísal:a este raz. to ze to stoji dvesto .. neznamnea ze to ma mat aj tu kvaltiu ... videl som vseliake bedne a vnutri cinske drajvery za "30centov"
Kup si, a nech dlho a kvalitne sluzi. K ostatnemu - citlivost a ostatne parametre vobec teraz neriesim. Narazal som na to, ze sa tiez dokazu hybat a tudiz aj tie kabliky sa hybu. A neodtrhnu sa ani pri max. vychylke, pretoze su to pletene kabliky. Si skus ohybat v ruke plny drot a pleteny vodic, co myslis ze sa ulomi skorej? A na to som presne narazal. Ako sa vobec moze zlomit pleteny kablik? Vysoko nepravdepodobne a z hladiska poctu potrebnych ohybov + mechanickeho namahania na jeho zlomenie, aj prilis dlho trvajuce.shajek napísal:to ze maju xmax tolko .. co z toho .. ked ich citlivost je 88 a ine skvostne parametre ... a ano napriek tomu ich mam lebo ma tiez stali 20e a v tej dobe som mal malo penazi .. a ano najblizsi woofer do obycacky co kupim bude Emimence.
Dochadzaju argumenty co? Tak vytahujes uplne blbosti, nesuvisiace s temou. Kazdy moj post ma dovod. Ak ho nechapes, tvoje minus. Iba dokazujes ze si zacal bezdovodne nakolko nemas dost argumentov. A teraz, samozrejme, ako 90% planety si ani za svateho nepriznas, ze si zacal s uplnou volovinou, aby si zo seba neurobil hlupaka. Poznam, typicke spravanie vacsiny ludi. Pritom na tom nieje nic zle, priznat si chybu. Budes vyzerat rozhodne ovela menej trapne, ako keby si v tejto svojej komedii dalej pokracoval.shajek napísal:takze neviem co sa tu panko durdiprecitaj si radsej posty po sebe inde
Opat nerozmyslas a tym padom nechapes. Vobec som neriesil to, co si poradil ty. Aj mna opravili, ze sa nejedna o cievku a poserem sa? Nie. Co tu vytahujes blbosti, o ktorych som sa vobec nebavil? Precitaj si ten post tolko krat, pokym ho nepochopis.shajek napísal:btw. hlavne ze tvoja rada bud ide alebo nie je teda rada nad rady a zaiste si viac pomohol ako moja chybna