Problém po vyčistení kompu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Problém po vyčistení kompu
Dobrý deň.
Mám problém...
Dnes som sa rozhodol si vyčistiť komp a spraviť si v ňom poriadok.
Normálne som všetko poodpajal vyčistil upratať znova zapojil a zrazu bum bsod 0xc0000034 ze je potrebná oprava Windows vie mi niekto poradiť čo s tým?
Disk sa zda byt v pohode aj všetko..
Ďakujem za každú radu
Mám problém...
Dnes som sa rozhodol si vyčistiť komp a spraviť si v ňom poriadok.
Normálne som všetko poodpajal vyčistil upratať znova zapojil a zrazu bum bsod 0xc0000034 ze je potrebná oprava Windows vie mi niekto poradiť čo s tým?
Disk sa zda byt v pohode aj všetko..
Ďakujem za každú radu
Battletag: Expodan#2226
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Problém po vyčistení kompu
cim si to cistil?
Kompresorom čistím aj ja všetky PC.Nič však neodpájam.Akurát podržím každý ventilátor pri čistení, aby ich tlak vzduchu neroztočil.
nepozapájal si disky do iných sata portov v akých boli?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
za normalnych okolnosti to ribim presne tak isto ako ty cize iba prefukam PC ale mal som tam bordel v kabloch tak som si to chcel vsetko na novo popripajat...
Ano pravdepodobne su disky inak popripajane ako boli, to bola prva vec ktora ma napadla tak som odpojil vsetky disky a vyskusal som kazdy jeden port sata zvlast nepomohlo...
Ano pravdepodobne su disky inak popripajane ako boli, to bola prva vec ktora ma napadla tak som odpojil vsetky disky a vyskusal som kazdy jeden port sata zvlast nepomohlo...
nemas swap (pagefile) na inom disku ako windows? ked ano potrebuje aj ten pri zapnuti inak ti vypluje podobnu hlasku (mne sa stalo minule ked som druhe ssd na chvilu vypojil a nechapal som preco mi system nenastartuje iba so systemovym SSD).
pokus sa zapojit vsetky disky, najlepsie tak ako boli a skontroluj v biose ci vsetky vidno a ze bootujes z toho spravneho
pokus sa zapojit vsetky disky, najlepsie tak ako boli a skontroluj v biose ci vsetky vidno a ze bootujes z toho spravneho
-
- Používateľ
mam 4 datove disky (nikdy na nich nebol ziaden OS) a SSD (je na nom win)
vsetky disky su viditelne v uefi...
vsetky disky su viditelne v uefi...
No pokiaľ si mal pri inštalovaní Windowsu na to SSD-čko pripojené aj ostatné disky, tak je viac ako pravdepodobné, že Windows si nakopíroval súbory aj na tie disky, a teda ich musíš mať pripojené, aby ti Windows nabootoval(source: stalo sa mi to nespočetnekrát >>> keď inštalujem Windows, odpájam všetky disky). Ja som pomenil SATA porty a to mám len dva disky a už bol prúser na svete.
Prekontroluj osadenie DIMM a dobre skontroluj ci si niekam nenatlačil zbytkovy prach, nemusi to byt vidiet ...
Inštaloval si OS cez UEFI ?Len či bios nezmenil botovanie na UEFI a inštalácia OS nebola cez UEFI.Aj keď necháš zapojený iba systémový disk , tak vyskočí ta chyba?
Toto si skúsil ?
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 7af48a83f7
Toto si skúsil ?
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 7af48a83f7
-
- Používateľ
ono sa da instalovat windows cez UEFI? o.O
edit: otazka ako mam vyvolat ten autorepair? to musim mat instalacne DVD win 10?
edit: otazka ako mam vyvolat ten autorepair? to musim mat instalacne DVD win 10?
Windows si robi separatnu malu particiu pre nejake systemove ucely. Pozri sa, ci ju mas na tom systemovom disku. Je mozne, ze ti ju dal na iny HDD a bez nej nevie nabootovat. Da sa to ale nastavit tak, aby bootval aj bez nej.
-
- Používateľ
Je možnosť ze sa zamkol? Ssd Samsung 850 Evo?
-
- Používateľ
Tak nakoniec netuším čo to robilo tak som sa na to vykašľal a rovno som aj Windows pre inštaloval...