Nazdar, potreboval by som pre moju učiteľku pesničku ---> Kristína Ta ne <---- ale bez slov čže iba hudba (Instrumentalna) Hľadal som to všade kde sa dalo ... Ak by bol niekto ochotny mi to najsť ... potrebujem to do večera Súrne vopred ďakujem
Ked to nikde nieje normalne dohladatelne, tak nech kontaktuje spevackinu agenturu s tym ze ma zaujem o karaoke verziu. Zaplati si prislusne prava a dostane co chce.
Akoze, neviem preco si predstavuje ze to dakto zdakade zwarezi, cakal by som od nej viac rozumu, ked uz je to ucitelka. Riesi proste nestandartnu vec a tym padom sanca na uspech je jednoducho velka. Teraz som pozeral, ani na iTunes nic nieje, google nula bodov. Vsade len normalna verzia.
Netusim preco si namyslas ze ju sklames a podobne hovadiny.
Samotny bandstop na to nestaci, to by ti z tej pesnicky neostalo absolutne nic.
Robi sa to inak, najjednoduchsie je odcitat stereo - ostane ti mono signal bez toho co predtym bolo spolocne pre obidva kanaly - spev ak je bez efektov (ozvena) a obcas niektore nastroje. Potom sa da do toho este pridat ten bandstop, aby sa toto odcitanie robilo len v hlasovom spektre, to ti tam potom vrati cast stereo efektu.
Ktokolvek si to moze skusit v programe GoldWave, je tam na to priamo funkcia Reduce Vocals s par presetmi, funguje to celkom fajn.