Zacalo mi cvakat v zdroji Seasonic S12II 620W skoro presne po roku. Zdroj nebol nejak zatazovany.
Napajal toto:
AMD FX 6300
Asus M5A97 R 2.0
WD Blue 500GB
nejaky 5400 otackovy disk z notebooku
Radeon 4650
Mam ho v skrinke s prachovym filtrom, cize sa do neho ani nejak extra neprasilo.
Moze to byt ventilator, alebo je chyba v zdroji? Pripajam aj video (to najhlasnejsie cvaknutie je preostrenie kamery na mobile )
Bohuzial RMA, objavila sa chybna varka a cvakanie mal aj kamarat ktoremu sme davali pred rokom do zostavy tiez tento model. Pokial si pozries zahranicne diskusne fora zistis ze to podomacky nevyriesis .
Dnes som ho zapol ze si skopirujem nejake subory a za 2 hodiny ani cvaknutie. Nerad by som to nosil na reklamaciu aby mi po 2 ci kolko tyzdnoch povedali ze sa zavada neprejavila.
//nemoze to byt iba nieco s ventilatorom? Ze mu tam zavadzial nejaky kablik alebo ta plastova folia a tym, ze som s nim manipuloval tak sa to vratilo naspat?
Trochu som povytiahol zdroj potom co to prestalo cvakat a zistil som, ze to este stale robi. Ale je to tak tiche, ze to pocut az ked prilozim ucho k zdroju. Fakt to nebude ten ventilator?
Skusil som nahrat video, ale je to dost nahovno. Cvakanie najlepsie pocut po tom hlasnom preostreni pri konci videa.
Tak pokracujeme Vcera to zacalo cvakat zase tak hlasno ako predtym, tak som to odniesol na reklamaciu do Datacompu. Tam ho chlapik zapol a ani tuk. Vsetko potichu ako keby nic Ale aj tak som im to tam nechal nech to poslu niekde. Mozno to premeraju alebo co a najdu nejaku chybu. Ci si robim zbytocne nadeje a vratia mi to s tym, ze chyba sa neprejavila?
Reklamacia je uz vyriesena a dostal som novy kus. Je to asi nejaka novsia revizia. Vsetky kable okrem 24 pinoveho su cierne a aspojene vedla seba naplocho. Na starom boli okruhle, oflexovane. Ina je asi aj mriezka ventilatora, ale to si nie som isty. Teraz je tam plech s dierkami ako vceli plast. Predtym sa mi zda ze bola klasicka okruhla. A este bolo v baleni prislusenstvo - 3 suche zipsy na stahovanie kablov, niekolko plastovych pasok a nalepka Predtym tam nebolo nic.
Ano, presne ako pises tie kable a aj mriezka na starom. S hlucnostou neviem ako na tom je. Cele mi to tu prehlusuje disk Ale je tam aj novy ventilator s FDB loziskom.