Nazdar,
Dostal sa ku mne tento switch bez napájacieho adaptéru, rád by som použil, ale nemám páru aký by tam mal byť. Nemáte to niekto čisto náhodou doma, že by ste pozreli parametre toho trafa ?
http://www.pro-nets.com.tw/eng/product. ... 24&pid=216
Vďaka
Pro Nets ES3116CH3 switch aký napájací adaptér ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Pro Nets ES3116CH3 switch aký napájací adaptér ?
to si si nemohol vybrat switch ktory ma viac ako sedem odkazov na celom googli ?
narychlo som voltaz nenasiel a ani aukciu na ebayi kde by bol obrazok.
vidim to takto : mas v ruke uzasny 16 portovy 100Mbit switch ktory ma hodnotu zhruba tak dva. Novy stoji okolo 40eur, zaruka, papiere atd, ty nemas nic z toho ani ten posraty trafak. Na linke ktoru si udrel pisu 12W spotrebu. Mam obavu ze by ten switch chodil na 5V pripadne na 9V, to sa mi nezda.
24V a viac je zase tiez asi mimo misu. Tak by som si nejako tipol 12V zdroj, potrebujes teda 1A aby si mal 12W. Radsej tak 1.5A. Vzdy byva nejake rozpatie v ktorom sa mozes pohybovat, napriklad nami oblubene mikrotiky maju 12V az 48V wow parada. Cize keby tam aj islo 9V a ty mu pichnes 12V tak by to nemalo hned zadymit.
No a v najhorsom pripade to zadymi. Co si stratil ? Switch ktory ma funkcny ojazdeny hodnotu 12 eur ? To za tu srandu stoji podla mna.
narychlo som voltaz nenasiel a ani aukciu na ebayi kde by bol obrazok.
vidim to takto : mas v ruke uzasny 16 portovy 100Mbit switch ktory ma hodnotu zhruba tak dva. Novy stoji okolo 40eur, zaruka, papiere atd, ty nemas nic z toho ani ten posraty trafak. Na linke ktoru si udrel pisu 12W spotrebu. Mam obavu ze by ten switch chodil na 5V pripadne na 9V, to sa mi nezda.
24V a viac je zase tiez asi mimo misu. Tak by som si nejako tipol 12V zdroj, potrebujes teda 1A aby si mal 12W. Radsej tak 1.5A. Vzdy byva nejake rozpatie v ktorom sa mozes pohybovat, napriklad nami oblubene mikrotiky maju 12V az 48V wow parada. Cize keby tam aj islo 9V a ty mu pichnes 12V tak by to nemalo hned zadymit.
No a v najhorsom pripade to zadymi. Co si stratil ? Switch ktory ma funkcny ojazdeny hodnotu 12 eur ? To za tu srandu stoji podla mna.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Re: Pro Nets ES3116CH3 switch aký napájací adaptér ?
Vieš jak to je, "darovanému koňovi..." . V každom prípade, išiel som nato podobne ako ty, s tým rozdielom, že som mal k dispozícii len 12V trafa s množstvom variácií ampérov. Fukol som ho na 12V/1,25A a ide, takže testujem pod dozorom, či to zvláda ale vyzerá, že áno.. a písal som do thaivanu priamo výrobcovi v štýle "po búrke mi umrel..", tak som zvedavý, čo pošle za origo hodnoty.