Tiez som mal Atramentovu tlaciaren asi 4-5 rokov. A kazdy mesiac som vytlacil zopar stran, ale nikdy som netlacil pravidelne. A ten atrament VZDY zaschol po asi 10 dnoch nepouzivania...... a ked som dal cistit trysky tak to vcuslo asi tretinu atramentu. A najlepsie bolo ze som nemohol tlacit CB ked som nemal nejaku farbu. ( mal som epson a oddelene kazety). Takze kazdy mesiac som v priemere kupoval 2 atramenty, co stalo cca 25 euro aby som mohol vytlacit zhruba v priemere 10-15 stran mesacne ! Len preto, ze ten hajzlik oschol a tym cistenim mi to uplne vypumpovavalo atrament.
Tak som asi v septembri kupil laser, tu na fore mi odporucili. Zobral som
https://www.alza.sk/brother-dcp-l2520dw ... d=18843569 bez wifi mas za cca 100 Euro.
Stale bezim na startovaciom tonere a stale mam cca 80%. A ked netlacim mesiac nic sa nedeje.
Este doplnim: Ak to chces pre tu pani, a potrebuje farbu, tak by som isiel aj napriek tomu do lasera. Vzdy ked som potreboval nieco vytlacit, ci uz do skoly, alebo fakturu, dal som tlacit, boli pruhy, dal som cistit, a dosiel atrament..... ak nechce mat dobru zasoby farby v sufliku, tak jedine laser.