Kedze sa tu nachadza vela sikovnych modderov a domacich kutilov obraciam sa na vas . Skladam zostavu pre jedneho znameho kde boli v podstate urcene poziadavky na celkovo custom vzhlad kombinaciou farieb white @ black . Samotne komponenty su uz vybrate, teraz som vo faze spekulovania ohladom vymeny drobnosti, ako :
Custom backplate na GPU - R9 390X
Custom nalepky na backplate popr. na vnutornu stranu bedne - FD Define R5 White windowed
Aby som nemal prazdny rozhlad, podarilo sa mi zistit ze na moju kartu Sapphire Stri-x R9 390X ziadne custom vyrobene backplatei nexistuju. Jedinu nadej som videl na stranke http://www.custom-acrylics.co.uk/ kde majitel vyraba krytky na specialne poziadavky, stranka bohuzial dnesnym dnom stopla vyrobu .

Co som si vsimol je to ze viaceri pouzivaju plexi a nasledne sa aplikuje plasty dip, vrstva podla potreby a matnosti . Cenovo je to idealne riesenie, ale rezanie na mieru si doma neviem predstavit .
Aby to aj dajako vyzeralo, chcel by som dat vytvorit vlastnu nalepku resp. napis cistio v ciernej farbe. Podklad, teda backplate ma mat bielu farbu . Mohol som vyziadat cenove ponuky od firiem ale dufam ze sa tu najde aspon jeden kontakt na niekoho seriozneho kto mi zhruba vie napisat cenovu ponuku a odkomunikova samotny design, navrh na kartu .
Dakujem vsetkym za tipy a venovany cas