Sietova karta

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49

Sietova karta

Príspevok od používateľa Sky »

Zhanam sietovu kartu, co najlacnejsiu a aby to fungovalo pod Win7/10 na dosku Asus h81m-k.
Necaka sa od toho nic extra, bezne net/online gaming, ide hlavne o otestovanie ci je problem v integrovanej ktora odpaja net.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Re: Sietova karta

Príspevok od používateľa mp3turbo »

nove 100Mbit karty stoja okolo 5 eur vratane dph (nove so zarukou a papierom). Neviem si predstavit jednu jedinu ktora by nepodporovala Windows7 - bud su ovladace direkt zabudovane vnutri alebo s nimi prichadza karta alebo (doporucenie) natiahnut zo stranky vyrobcu. Na taketo otestovanie ti staci hocico, aj Realtek, mimochodom Realteky maju vybornu podporu co sa ovladacov tyka.

Alebo si narazil na nejaky typ co nepodporuje Win7 ?

PS: myslim si ze odpajanie netu ako pises je sposobene niecim uplne inym ako zavadou integrovanej karty.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Používateľov profilový obrázok
lionlion
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47

Re: Sietova karta

Príspevok od používateľa lionlion »

Skus prehrat firmware v Routry ak ho mas, Ja pouzivam starucky asi 8-rocny a uz pred asi 4 rokmi zacal strajkovat, tak ako pises ze mi padal net, odpajal, prip. blokoval. Uz som ho chcel kopnut prec, ale po prehrati FW ide dalsie 4 roky bez problemov dodnes.

Návrat na "Nákupná poradňa"