Win 10 kvalita prehravania videa
Win 10 kvalita prehravania videa
Ahojte, po prechode na win 10 som si vsimol ze videa filmy su nekvalitne, kockate. Pri win 7 to bolo v poriadku. Mate s tym niekto skusenost da sa to nejako odstranit inak ziadny iny problem s tym systemom nemam.
Re: Win 10 kvalita prehravania videa
Ahoj, robí to v akomkoľvek prehrávači? Či len v tom predinštalovanom?
Nahod si Media Player Home Cinema / VLC a nemoze byt ziaden problem.
Na W10 prehravam vsetko od nekvalitnych AVI cez HEVC a pod a nikdy problem nebol.
Na W10 prehravam vsetko od nekvalitnych AVI cez HEVC a pod a nikdy problem nebol.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som si po prechode z w7 na 10 vsimol pri brripoch cca 10gb ze z casu na cas ako keby film znizil fps v podstate jemne zacal trhat/spomalovat sa,trva to cca 3sec a zas normalne ide... a robi to tak dookola co ja viem kazdych 20min? vlc prehravac
takto, ja mam aj 25GB+ BDripy a nikdy ziaden problem.
V PC vzdy nainstalujem K-Lite Codec Pack (Full ed.) ktora nainstaluje aj MPHC x64. Doteraz ziaden problem ani s HEVC/H265 a pod..
V PC vzdy nainstalujem K-Lite Codec Pack (Full ed.) ktora nainstaluje aj MPHC x64. Doteraz ziaden problem ani s HEVC/H265 a pod..
Nikdy som neskúšal, ale sú aj vo Win10 potrebne kodeky na h265?
netusim ja vzdy nahodim ten klite koli MPHC a nemusim riesit pripadne problemy
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
ziadne "kodeky" som nepotreboval hadam 5 rokov, co neprehra MPC-HC (zip stand-alone verzia), to prehra VLC v soft rezime. naposledy testovane aj h265 pod Win10.