Uz nejaky cas rozmyslam nad upravou svojho PC. Kedze som este nic take nerobil, (ak nepocitam lepenie nejakej izolacie pod podlahy do starej skrinky z papieroveho plechu

Hardware, ktory mam:
AMD FX6300 + Noctua NH-D15S
ASUS M5A97 R2.0
2x4 GB Kingston Genesis Blue 1600 MHz
MSI Radeon 4650 + Accelero S1
Seasonic S12II 620 W
WD Blue 500 GB
Fujitsu 2.5" 160 GB
Fractal Design Define R4 Window Black
2x Noctua NF-S12A
V blizkej dobe pribudne Samsung 850 EVO 250
Co mam v plane
Chladice a sloty na doske su svetlo modre, PCB je tmavohnede a aj lopatky ventilatorov su hnede, vymyslel som toto: Prestriekat ramceky vsetkych 3 ventilatorov na svetlomodro, rovnakou farbou prestriekat cierny plastovy panel na Accelere a asi aj PCI zaslepky na skrini.
Potom by som rad nastriekal vrchne rebra na chladici na tmavohnedo, pricom zakoncenia heatpipes by zostali v povodnej niklovej farbe.
Nemam ziadne skusenosti s farbenim ventilatorov, tak si to skusim najprv nanecisto na starom fane z chladica. Uvidim co z toho bude

Dalej by som chcel trosku viac vytlmit skrinku, odstranit spodny kos na HDD a presunut disk do Vibration killera ked budu zase dostupne. A posledna uprava by bola vymena plexi za hrubsie. Ale to este vobec netusim ako to tam pripevnit aby to nejak vyzeralo. To bude uz len taky bonus.

Zacat chcem tym najjednoduchsim (podla mna) - striekanie zaslepiek a plastu na accelere.