program na predĺženie životnosti batérie
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
program na predĺženie životnosti batérie
Zdravím, mám nový book acer v15 nitro chcel by som sa opýtať či mi viete poradiť nejaký dobrý program, ktorý udržuje batériu v určitom rozmedzí 70-80% nabitia aby sa predlžila životnosť? Keďže nie je vyberateľná a často bývam na sieti. Čítal som, že sa tak dá predĺžiť životnosť aj o 20-30%, či nepomôže to? Používate niečo obdobné, váš názor? Díkes za rady
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: program na predĺženie životnosti batérie
neries, aj tak ti za dva-tri roky chcipne, mozno aj skorej. baterky su spotrebak.
nevybijaj ju uplne do nuly, idealne je ju drzat nad 50% a mala by daco vydrzat.
nevybijaj ju uplne do nuly, idealne je ju drzat nad 50% a mala by daco vydrzat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Nikdy nic. Nabijam kedy sa mi to hodi. Napr telefon vybijam kazdy den 100-1% a nejak nemam pocit aby baterka kapala..4D4M napísal:Používate niečo obdobné, váš názor?
Este aby som si daval pozor ci nahodou som nevybil az moc haha
Prave vcera sa ma rovnaku otazku pytala matka ked som slintal nad jej thinkpadom z rozpoctu ci ho uz moze dat nabit alebo pockat kym sa vybije oh
.
tiez som nic nepouzival, ale podla tohoto
pod 10% kapcity neist a nad 90% tiez.
unifikovany program na riadenie nabijania baterie asi nie je.. a pre taku ficurku trebalo ist asi do lenova.
pod 10% kapcity neist a nad 90% tiez.
unifikovany program na riadenie nabijania baterie asi nie je.. a pre taku ficurku trebalo ist asi do lenova.