Zdravim, mam doma jeden pc a ked som ho zapol tak fany sa roztocili ale obrazovka ostala cierna, na klavesnici kazdych 5 sec blikali diody (ako keby sa kazdych 5 sec restartoval), ked som vybral ramky tak doska normalne pipala, tak som si myslel ze doska je v poriadku tak som kupil dalsi procesor, ale problem stale pretrvava, potom som vyskusal oba procesory na inom pc (dell optiplex 740) ktory sa mi dostal pod ruku az dnes, a ked som ho zapol tak obrazovka ostala cierna, potom som skusil vybrat baterku a ramky a ked som ho znovy vyskusal zapnut tak pc sekol pri nacitavani biosu, potom som skusil znova vybrat baterku a ramky a odvtedy ostala obrazovka cierna a uz nic nepomaha, svieti mi tam led dioda cislo 3 ktora znamena ze je vadny procesor, mohla ta pokazena zakladna doska poskodit oba procesory ?
Dakujem za odpoved.
Poskodeny procesor z maticnej dosky
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Re: Poskodeny procesor z maticnej dosky
O aku dosku sa jedna. O ake CPU sa jedna. A ano mohla oba.
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Tak ono poskodit cpu je ako take dost narocne
Je to jedna z naj odolnejsich veci v pc
Ale stat sa to moze
Napis presne typ, takisto ci ten druhy dell mal rovnaky bios kedze sa pouzivaju upravene dosky iny bios moze znamenat nepodporu daneho cpu
Je to jedna z naj odolnejsich veci v pc
Ale stat sa to moze
Napis presne typ, takisto ci ten druhy dell mal rovnaky bios kedze sa pouzivaju upravene dosky iny bios moze znamenat nepodporu daneho cpu
Spoiler: ukázať
zakladna doska ktora mala poskodit oba CPU (amd athlon 64 X2 4200+,5400+) je asrock ALiveNF6G-VSTA
a nemas poskodene piny na cpu ?