CPU vodné chladenie
CPU vodné chladenie
Ahojte predávam svoju noctua nh d14 a chcel by som to vymeniť za niečo na štýl NZXT Kraken X41 poprípade niečo podobné odporučte mi prosím niečo slušné cena 100-130 euro hlavne mi ide Oto aby to bolo naozaj tiché pre info používam skrinku R4 define od fratcalu Ďakujem
MB : ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WIFI ,CPU : Intel Core i7-10700KF ,Cooler : NOCTUA NH-D14 ,GPU : GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ,RAM : Kingston FURY 32 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Renegade Black ,
M.2 : ADATA XPG GAMMIX S50 Lite 1 TB ,Case : Fractal Design Define 4 Black ,
FAN : 3xFractal Design Venturi HF-14 ,LCD : 27" ASUS ROG Swift PG278Q ,Keyboard :Razer BlackWidow Chroma ,Mouse : Razer DeathAdder Chroma ,Headset :
M.2 : ADATA XPG GAMMIX S50 Lite 1 TB ,Case : Fractal Design Define 4 Black ,
FAN : 3xFractal Design Venturi HF-14 ,LCD : 27" ASUS ROG Swift PG278Q ,Keyboard :Razer BlackWidow Chroma ,Mouse : Razer DeathAdder Chroma ,Headset :
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: CPU vodné chladenie
vsetko taketo kvazi vodne neni ani nebude tiche,ak chces dosahovat aspon teploty ako D14ka ... na 5930K mam tiez D14,predtym som mal corsair h105 a teda tichsie to isto nebolo pri podobnych teplotach... osobne myslim,ze vymenou si nepomozes akurat ta to bude stat 2x tolko ako predas noctuu, ked uz chces nieco lepsie tak poriadneho vodnika treba,resp predatora tj skoro 300 u gaba? cca..
cize ak chces len chladiaci vykon a ticho, tak vymenou si v podstate pohorsis za viac penazi... ak ti ide o vyzor za cenu vyssej teploty pri tichej prevadzke tak kraken X61 je slusna volba:)
a nad tymi X41 a podobne smiesnymi ani nepremyslaj.
cize ak chces len chladiaci vykon a ticho, tak vymenou si v podstate pohorsis za viac penazi... ak ti ide o vyzor za cenu vyssej teploty pri tichej prevadzke tak kraken X61 je slusna volba:)
a nad tymi X41 a podobne smiesnymi ani nepremyslaj.
Presne ako hovorí Quicky, tie klasické pseudo vodníky sú na prd. Buď predátor http://www.tichepc.sk/EK-Water-Blocks-E ... 1013006001, alebo potom rovno custom vodník aby to spĺňalo tichý chod...
Spoiler: ukázať
da sa ist aj lacnejsou cestou ako full custom...
Kelvin S36, zregulovat na 9V a zvladne aj CPU aj GPU pri teplotak do 55 a 53st
Kelvin S36, zregulovat na 9V a zvladne aj CPU aj GPU pri teplotak do 55 a 53st
Spoiler: ukázať