Ahojte, chcel by som sa informovat , ci sa oplati kupit starsi notebook APPLE - zvazujem nieco na sposob MAXBOOK PRO LATE 2013 s Retina displejom /pripadne podobne/. Cena za pouzity stroj je pomerne vysoka, ako uz tradicne u Apple. Na co si dat pozor pri kupe, pripadne co odporucate v cenovej kategorii +/- 900€, Som Apple friendly a aj so zenou uz dlhsie "hliadkujeme" tie Macbook Pro prip. Air verzie ...
Pripadne skuste poradit , aka konfiguracia sa teraz vyplati ? Mozno sa mi naskytne moznost odpocitat si DPH ... tak by som zakupil aj novotu.
Za kazdu radu dakujem predom. S Macom nemam zatial ziadne skusenosti, ale som vlastnik Apple zariadeni /iPad, iPhone uz viac generacii/.
Kupa starsieho MACBOOKU
Kupa starsieho MACBOOKU
CASE Unknown ZDROJ EVGA 500B MB GIGABYTE ?? CPU: i5 - 3570k Cooler: Box RAM Kingston 8GB /2x4GB/ DDR3 GPU Asus Strix GTX960 OC 2GB HDD SSD Samsung EVO 250GB , WD Green 2TB EARS /2x/ DVD-RW Samsung SH-223C Keyboard Logitech ?? Mouse Logitech MX1100 Slúchadlá Logitech G330 LCD ??
Re: Kupa starsieho MACBOOKU
si bez odozvy ale tiez by ma to zaujimalo ... kupil si? mam ponuku na Macbook Pro Late 2011 s i5 2,4Ghz, 4gb ram a Intel HD 3000. Rozmyslam nad nim lebo je za fajn cenu (300E) s tym ze SSD mam by som ho don vlozil + dokupil za 20E 4GB ram modul este + koli vahe vybral DVD romku. Co myslite? oplati sa to? chyba mi semtam mobilny PC a nad macom rozmyslam uz dlhsie hlavne to skusit ten system atd.... ale zas no ved viete ... 5 rocne zelezo ... to je nevyhoda + chyba retina :/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
s co tak pockat na tie xiaomi mi air? do 500 eur,tensi ako mac,dizaj to iste,vyhotovenie fullbody alu.... ja mam od nich dost veci a nesklamali ani raz!
chcem Mac aj kvoli systemu ... vyskusat to .. snad chapes .. xiaomi moze byt dobry notebook aj pekny ... len mne to pride ako fake Mac s windowsom.. + tiez mam iphone 6s + 2 ipady doma cize chcem skusit aj toto
System si môžeš vyskúšať aj vo virtualke treba ale ponoriť po netr všelijaké ficurky lebo ten system vo virtuálne ide na nic teda aspon ja ked som to skúšal nebolo to bohviečo ale na spoznanie systemu stačí a potom uvidíš ci to chceš:)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja mam tiez ip+ipad.. robim advokata takze prevazne praca s oknami pisanie atd.. ale proste na macu ani bohovi,nehovoriac ze mnou uziva e programy nesli... ale inak pre nenarocneho uzivatela prijemne hlavne touchpad som si nevedel vynachvalit!