Zvazujem nejake riesenie prehravania filmov na BR...
Co je lepsie, samotny bluray player alebo BR ROM do PC ?
PC je aj tak vacsinu casu napojene na TV takze prehravanie z neho problem nieje..
takze ostava otazka ci samotny player alebo mechanika... je v tom nejaky rozdiel ?
Blu-Ray prehrávač vs Blu-Ray mechanika
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Blu-Ray prehrávač vs Blu-Ray mechanika
v podstate len to ,ze prehravac ti nahradzuje pc (tj dekodovanie,vstupy a/v, mensia spotreba,ticho)... nemyslim,ze nieco ine by tam bolo
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Ja dosť využívam Blu-ray prehrávač na prehrávanie filmov z PC cez DLNA (Samsung AllShare). Blu-ray mám pripojený cez UTP kábel. Je to spoľahlivé. Prehrá všetko a nemá žiadny problém s titulkami. Skúšal som aj Plex. Tam to mnohokrát haprovalo s titulkami. Samsung AllShare funguje spoľahlivejšie. Sem tam potrebujem prehrať DVD alebo Blu-ray disk. Blu-ray prehrávač má možnosť inštalovať smart appky od Samsungu. Akurát ma trochu naštvalo, že Samsung ukončil podporu na youtube na zariadeniach z roku 2011. (aj môj prípad, mám blu-ray prehrávač Samsung BD-D5300). Musíš zvážiť čo je pre teba priorita. Ja som z blu-ray prehrávačom spokojný.
Prehravace mavaju lepsie obvody a prevodniky ako mechaniky, takze teoreticky z toho lezie vyssia kvalita obrazu. Otazka je nakolko sa to prejavi realne.